Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες προετοιμάζοντας μας για την πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί αύριο

20 Σεπτεμβρίου 2021 07:45

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες προετοιμάζοντας μας για την πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί αύριο

Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού έρχονται αντιμέτωπα με ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, την καριέρα και την προσωπική ζωή στα οποία προκαλούνται αναστάτωση και τριβές.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες προετοιμάζοντας μας για την πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 21 Σεπτεμβρίου.

Με την σελήνη στους ιχθύες μας δίνεται η δυνατότητα να διαχειριστούμε ζητήματα που προέρχονται από το παρελθόν. Βέβαια οι ψυχολογικές επιπτώσεις είναι σημαντικές για αυτό και παρατηρείται εσωστρέφεια, έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης, έντονη ευαισθησία. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε καθημερινό επίπεδο καθώς είναι εύκολο να προκύψουν λάθη. Αφού δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να δώσουμε το 100% του εαυτού μας σε πρακτικά ζητήματα.

Άρα είναι απαραίτητο να είμαστε απόλυτα συνεπής και πραγματιστές σε ότι επαγγελματικό και καθημερινό πρέπει να διαχειριστούμε. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε επίσης σε ότι αφορά την συναισθηματική μας ζωή καθώς η ανάγκη να εξιδανικεύσουμε πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Ελκύουμε πρόσωπα που δεν είναι ειλικρινής απέναντί μας με αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα να υπάρχει απογοήτευση.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μετά τα μεσάνυχτα δίνει την ευκαιρία να υπάρξουν λύσεις σε ζητήματα που μας απασχολούν.

Συναισθηματισμός, διορατικότητα και ρεαλισμός λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία. Και μας δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε ότι εκκρεμεί με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Ξαφνικά ζητήματα επανέρχονται στην επιφάνεια και μας αναστατώνουν. Όμως είναι βέβαιο ότι μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε με σθένος. Το ένστικτο μας μάς καθοδηγεί δίνοντας το στίγμα και τις λύσεις που απαιτούνται.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αυξάνοντας κατακόρυφα τον συναισθηματισμό. Δεν είναι εύκολο να διαχωρίσουμε το συναίσθημα από την πραγματικότητα. Και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά λάθη τόσο σε ότι αφορά την επαγγελματική ζωή όσο και σε ότι αφορά τα προσωπικά μας. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσουμε σε επιλογές και αποφάσεις που πιθανότατα θα είναι λανθασμένες.

Αργά το απόγευμα η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας δίνει την ευκαιρία να ξαναβρούμε την διαίσθηση μας. Το ψυχικό σθένος και την διεισδυτικότητα που χρειάζεται ώστε να ξεπεράσουμε ότι μας βαραίνει. Οικονομικές υποθέσεις από το παρελθόν κλείνουν και βοηθούν. Ώστε να υπάρξουν σημαντικές πρωτοβουλίες και αλλαγές στην επαγγελματική μας ζωή.

myastro