Άγριες μέλισσες spoiler: η χούντα απειλεί τον Ζάχο για να τους δώσει τον Λάμπρο! Κινδυνεύει η ζωή της Ελένης

20 Σεπτεμβρίου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: η χούντα απειλεί τον Ζάχο για να τους δώσει τον Λάμπρο! Κινδυνεύει η ζωή της Ελένης

Τα πράγματα στο Διαφάνι θα γίνουν πολύ δύσκολα για τον Λάμπρο και την Ελένη. Που έχουν μπει για τα καλά στο μάτι της χούντας. Ο Ακύλας θέλει να τους κάνει πολύ δύσκολη τη ζωή. Και είναι αποφασισμένος για όλα προκειμένου να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού του.

Άγριες μέλισσες spoiler: η χούντα απειλεί τον Ζάχο για να τους δώσει τον Λάμπρο! Κινδυνεύει η ζωή της Ελένης.

Ξέρει ότι ο Λάμπρος πρέπει να εξοριστεί και η Ελένη μόνη της δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στα σχέδιά του. Υπάρχει όμως, ένα πρόβλημα που ακούει στο όνομα Ζάχος Λυκογιάννης.

Ο Ζάχος έχει ήδη εγκατασταθεί κι εκείνος στο Διαφάνι και δείχνει ότι θέλει να βοηθήσει την Ελένη και τον Λάμπρο. Παρόλο που είναι άνθρωπος του καθεστώτος. Τα συναισθήματά του για την Ελένη δεν άλλαξαν ποτέ, παρά τα χρόνια που πέρασαν και, φυσικά, θέλει να τη βλέπει ευτυχισμένη!

Έτσι προσπαθεί να τη βοηθήσει όσο μπορεί για να αποφεύγει τις κακουχίες που μπορεί να της προκαλέσει η δικτατορία. Όμως τίποτα δεν μένει κρυφό. Άνθρωπος του Μεγαρίτη μαθαίνει πως ο Ζάχος στο παρελθόν είχε σχέση με την Ελένη. Και αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την πληροφορία αυτή εναντίον του και να τον απειλήσει.

Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος αυτός λέει στον Ζάχο πως αν δεν φροντίσει άμεσα να συλληφθεί ο Λάμπρος, τότε θα μάθουν όλοι για τον παλιό του έρωτα με την Ελένη. Τότε θα χάσει τη θέση του, αφού θα γίνει αυτόματα εχθρός του καθεστώτος και, επιπλέον, θα τιμωρηθεί με βασανιστήρια!

Ο νεαρός ταγματάρχης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα για το αν θα πρέπει να σώσει την Ελένη ή τη δική του ζωή!