Η κοινωνικότητα αυξάνεται αφού αφήνουμε πίσω μας τις αυξημένες καθημερινές υποχρεώσεις

22 Σεπτεμβρίου 2021 07:45

Η κοινωνικότητα αυξάνεται αφού αφήνουμε πίσω μας τις αυξημένες καθημερινές υποχρεώσεις

Η μετακίνηση του Ήλιου στον Ζυγό αργά το βράδυ σηματοδοτεί την Φθινοπωρινή Ισημερία. Και μας θυμίζει ότι η μέρα και η νύχτα έχουν την ίδια χρονική διάρκεια. Από εδώ και στο εξής η μέρα θα χάνει λεπτά οδεύοντας προς το Χειμερινό Ηλιοστάσιο. Άρα περνάμε σε μία περίοδο αυξημένης εσωτερικής αναζήτησης.

Η κοινωνικότητα αυξάνεται αφού αφήνουμε πίσω μας τις αυξημένες καθημερινές υποχρεώσεις.

Το πρώτο ζώδιο του “εμείς”, το ζώδιο του Ζυγού υποδέχεται τον Ήλιο με μόνο του μέλημα το ενδιαφέρον μας.  Είναι γεγονός ότι ο Ήλιος βρίσκεται σε πτώση στο συγκεκριμένο ζώδιο καθώς μας γεννά την ανάγκη να εναρμονιστούμε με το περιβάλλον μας με κάθε κόστος. Πιθανότατα υποχωρώντας στα δικά μας θέλω. Οι φόβοι και οι ανασφάλειες που μπορεί να εκδηλωθούν έχουν βάση την μοναχικότητα. Ένα στοιχείο που αποφεύγει το επικοινωνιακό αέρινο ζώδιο του Ζυγού “όπως ο διάβολος το λιβάνι”.

Η κοινωνικότητα αυξάνεται αφού αφήνουμε πίσω μας τις αυξημένες καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να μας έχουν κουράσει.

Είναι ώρα για φλερτ, για συζητήσεις, για συντροφικότητα, για συνεργασίες. Καθοριστικής σημασίας θα είναι ο τρόπος που διεκδικούμε την κάλυψη των προσωπικών μας αναγκών. Aυτός θα καθορίσει την πορεία προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων.

Τα Παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) θα έχουν την “τιμητική” τους με τον Ήλιο να τους ενεργοποιεί σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα, η μέρα σηματοδοτείται από το τετράγωνο του Ερμή στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ένα τετράγωνο παρατεταμένο καθώς ο Ερμής έχει μειώσει ταχύτητα. Ας μην ξεχνάμε ότι στις 26 και 27 Οκτωβρίου θα βρίσκεται σε στάση και στις 28 Οκτωβρίου αρχίζει την αναδρομή πορεία του στον Ζυγό. Είναι ένα τετράγωνο που μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές λογομαχίες λόγω της καυστικής διάθεσης που μπορεί να επιδείξουμε τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Σημαντικό είναι λοιπόν να μην προχωρήσουμε συζητήσεις ή συμφωνίες βάσει των προσωπικών μας απωθημένων.

Καθώς το πιθανότερο είναι να τις οδηγήσουμε στην απόλυτη αποτυχία. Ας αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη προσπαθώντας να αντιληφθούμε σε βαθύτερο επίπεδο τις ανάγκες του συντρόφου ή των συνεργατών μας αποφεύγοντας να γίνουμε δηκτικοί πληγώνοντας σημαντικά πρόσωπα στη ζωή μας.

Η Σελήνη από τον Κριό όλη την ημέρα δεν είναι βοηθητική καθώς μας ωθεί σε παρορμητικές συμπεριφορές που μπορεί να μας εκθέσουν. Ο εγωκεντρισμός και ο υποκειμενισμός είναι χαρακτηριστικά που θα εκδηλώσουμε με ευκολία. Αν δεν καταφέρουμε να συγκρατήσουμε την ορμή μας στην προσπάθεια να πρωταγωνιστήσουμε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Αποδοτική θα είναι η Σελήνη στον Κριό όταν αποφασίσουμε να δραστηριοποιηθούμε επί της ουσίας σε τομείς της ζωής μας. Που μας εξελίσσουν και μπορούν να μας προσφέρουν πολλά και ουσιαστικά για την προσωπική μας πορεία.

myastro