Ο μιντιάκιας: τα νέα ειδύλλια που έρχονται στο Big Brother, η εντολή στην Μπάρκα και η επιστροφή του Μουτσινά στο Open

22 Σεπτεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: τα νέα ειδύλλια που έρχονται στο Big Brother, η εντολή στην Μπάρκα και η επιστροφή του Μουτσινά στο Open

Όπως σας αποκαλύψαμε ο ΣΚΑΪ προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανεβάσει το Big Brother αφού οι πτήσεις είναι πολύ χαμηλές. Και δεν θα περιοριστεί μόνο στις δύο νέες προσθήκες. Θα ακολουθήσουν και άλλες με στόχο να εκτοξεύσουν την ίντριγκα αλλά και το ερωτικό στοιχείο.

Φαίνεται ότι το ειδύλλιο Πέτσα – Ανχελίτας και οι πικάντικες αποκαλύψεις δεν αρκούν. Οπότε ετοιμαστείτε για νέα ειδύλλια με εκείνους που θα μπουν. Αν δεν πιάσει ούτε αυτό, τότε μπορεί να πάμε σε πρόωρη λήξη του ριάλιτι. Να επισπευθεί δηλαδή το φινάλε για να πέσει μετά το βάρος στο Survivor.

Αντίθετα, στο Mega σκέφτονται να ενισχύσουν κι άλλο την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Κι αυτό γιατί βλέπουν ότι τραβάει στο δυναμικό κοινό και μάλιστα κόβει αρκετά από Σκορδά και Λιάγκα. Δόθηκε μάλιστα εντολή να συνεχίσουν τις συνεντεύξεις και να εμπλουτίσουν την εκπομπή με θέματα που αφορούν καθημερινές γυναίκες.

Κάποιο πουλάκι μου σφύριξε ότι η επιστροφή της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη δεν θα περιοριστεί στην  παρουσία της στο J2US. Με παρτενέρ μάλιστα τον Χάρη Βαρθακούρη. Στις υπογραφές της υποσχέθηκαν και μία εκπομπή, χωρίς πάντως να διευκρινίσουν αν θα είναι μόνη της ή με παρέα. Γι’ αυτό κι έπεσαν γρήγορα οι τζίφρες.

Στο J2US ενεργό ρόλο θα έχει και ο Κώστας Καραφώτης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα έχει τη μουσική επιμέλεια και την ανάθεση των τραγουδιών στα ζευγάρια. Παρά τις πιέσεις να αναλάβει την παρουσίαση όσων γίνονται στα backstage, εκείνος αρνήθηκε κατηγορηματικά. Προτιμά να είναι πίσω από τις κάμερες.

Γέλασα με την ψυχή μου όταν η Μπέτυ Μαγγίρα έκανε ανοικτή πρόσκληση στον Νίκο Μουτσινά να πάει στην εκπομπή της, Θα περάσει ο Mr Καλό Μεσημεράκι ξανά την πύλη του Open; Αυτό να δω και δεν θέλω τίποτα άλλο. Καλά βρε Μπέτυ μου, δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

Το διαζύγιο του Μουτσινά με το Open πριν από δύο χρόνια ήταν τόσο επεισοδιακό που υπάρχουν υποθέσεις ανοικτές στα δικαστήρια. Το κανάλι έκανε αγωγή για το σπάσιμο του συμβολαίου του παρουσιαστή. Διεκδικεί διακόσια χιλιάρικα από τον Μουτσινά ως ρήτρα κάτι που αρνείται εκείνος. Και η υπόθεση εκκρεμεί ακόμα…