Η Νάντια Μπουλέ ακολουθεί την τελευταία λέξη της μόδας στα χτενίσματα και αποκτά άλλον αέρα

17 Σεπτεμβρίου 2019 08:32

Μπουλε

Οι αρχές του Φθινοπώρου σημαίνουν επιστροφή από τις διακοπές και φυσικά κομμωτήριο μιας και είτε θέλουμε να απαλλαγούμε από τις φθαρμένες άκρες από τη θάλασσα και τον ήλιο είτε να αλλάξουμε στυλ στα μαλλιά μας…
Η Νάντια Μπουλέ ένιωσε και αυτή την ανάγκη μετά από χρόνια να αλλάξει κούρεμα και το τόλμησε και έκανε μία μεγάλη αλλαγή… Όπως μας έδειξε στο Instagram, η ξανθιά παρουσιάστρια διατήρησε το χρώμα των μαλλιών της, αλλά τα έκοψε ένα αρκετά κοντό ασύμμετρο καρέ. «Δεν ξέρω τι με πιάνει κάθε Σεπτέμβρη, αλλά αυτό το γουργουρητό στο στομάχι για το ξεκίνημα της σεζόν, ξεσπά στα μαλλιά μου. Ποιος να μου το έλεγε ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα μου άρεσε να τα κόβω κοντά!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

 

Τη δεκαετία του 60, με το γαλλικό Νέο Κύμα, το καρέ έγινε το κούρεμα που εξέφραζε την τόλμη και την αυθεντικότητα της εποχής αυτής. Ήταν το πιο chic look που προτιμούσαν οι νέες πρωτοπόρες Γαλλίδες. Από τότε το κούρεμα αυτό έγινε το trademark των πρωταγωνιστριών του γαλλικού κινηματογράφου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος έχει επανέλθει δυναμικά στη μόδα.

 

Θα γίνει… Chcago girl!

Όπως μάλιστα η ίδια μας ενημέρωσε από το λογαριασμό της στο  Instagram, πλέει σε πελάγη ευτυχίας από τη στιγμή που επισημοποιήθηκε η νέα της συνεργασία στο θέατρο: “Το Chicago έρχεται από 13 Νοεμβρίου, στο θέατρο Ολυμπια, με ονειρεμένους συντελεστές και σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα!
Είναι το πρώτο musical που είδα στο West End και ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Μαγικές χορογραφίες, ατμόσφαιρα εποχής και κάποια από τα ομορφότερα τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ για το θέατρο.
Αχ, η καρδιά μου χτυπά δυνατά από τώρα!”