H Jennifer Aniston topless, στα 50 (φωτογραφικό υλικό)

7 Μαΐου 2019 17:30

«Φανταστική σε κάθε ηλικία», είναι το cover story με τη Jennifer Aniston και πράγματι η ομογενής, στα πενήντα της, δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ. Φορώντας ένα μπλε φόρεμα με πούλιες και σέξι κόψιμο στο μπούστο, μοιάζει το πολύ 35άρα. Κι ας μην είναι όμορφη – τη Jen δεν της λες σε καμία περίπτωση ωραία, απλώς γλυκούλα, μοιάζει,  πολύ… νιάτο. 

anaston_ar

 

Τολμά δε να ποζάρει και τόπλες στέλνοντας το μήνυμα προς όλους, πως η ίδια θεωρεί πως όλα τα γυναικεία σώματα είναι όμορφα και δεν πρέπει κανείς να ντρέπεται για το σώμα του και σχολίασε: «Δεν υπάρχει κάτι προσβλητικό εδώ για κανέναν, εκτός και αν κάποιοι θεωρούν τα στήθη προσβλητικά. Μου φάνηκε εντελώς φυσιολογικό. Νομίζω ότι τα σώματά μας είναι όμορφα και νομίζω ότι είναι σημαντικό το να τα γιορτάζεις και να νιώθεις άνετα σε αυτά, σε όποια ηλικία και αν είσαι. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανενός είδους ντροπή ή άβολο συναίσθημα σε αυτό».

TIP

Μίλησε και για τα δύο διαζύγιά της, δίνοντας περιθώριο για καινούριο έρωτα. Με αυτόν τον τρόπο, εμμέσως πλην σαφώς, διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν ξανά με τον Brad Pitt. Συγκεκριμένα, τη ρώτησαν επίσης αν φλερτάρει μέσω dating sites και εκείνη γελώντας αποκάλυψε πως δεν έχει τόσο ελεύθερο χρόνο για κάτι τέτοιο. Μία σχέση δεν είναι στις προτεραιότητές της, αλλά αν προκύψει κάποιο νέο ειδύλλιο δε θα του «κλείσει» την πόρτα. Γενικώς, είναι της άποψης πως αν είναι κάτι να συμβεί, θα συμβεί.