Ο μιντιάκιας: η μεταγραφή στα ερτζιανά που μπορεί να εξελιχθεί σε βόμβα και πώς ο Ντάνος θα βρεθεί απέναντι από το Survivor

24 Σεπτεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: η μεταγραφή στα ερτζιανά που μπορεί να εξελιχθεί σε βόμβα και πώς ο Ντάνος θα βρεθεί απέναντι από το Survivor

Μία μεταγραφή στα ερτζιανά πέρασε στα πολύ χαμηλά. Για την αλήθεια, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που ασχολήθηκαν. Μόνο που μπορεί τα πράγματα να εξελιχθούν πολύ σοβαρά. Για την ακρίβεια πολύ πιο σοβαρά από όσο την αντιμετώπισαν κάποιοι τα τελευταία 24ωρα.

Ο μιντιάκιας: η μεταγραφή στα ερτζιανά που μπορεί να εξελιχθεί σε βόμβα και πώς ο Ντάνος θα βρεθεί απέναντι από το Survivor.

Κι αυτό γιατί μιλάμε για μεταγραφή σε σταθμό αντίπαλου καναλάρχη. Ο οποίος ήθελε το συγκεκριμένο άτομο πολύ στο κανάλι του το καλοκαίρι που πέρασε. Δεν μπορούσε να κάνει όμως πολλά γιατί υπήρχε συμβόλαιο με τους… αντιπάλους. Και το άτομο αυτό δεν ήθελε με τίποτα να το σπάσει.

Το ραντεβού λοιπόν δόθηκε για το επόμενο καλοκαίρι. Όταν και το συγκεκριμένο συμβόλαιο τελειώσει. Και η μεταγραφή στα ερτζιανά μπορεί να είναι προπομπός της μεταγραφής και στο πλατό. Και με τη συγκεκριμένη προσθήκη το κανάλι θα ενισχυθεί πάρα πολύ στη συγκεκριμένη ζώνη.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε η τελευταία κρούση από πλευράς Ατζούν στον Ντάνο. Μέλος της Acun Medya και όχι ο ίδιος ο Τούρκος μίλησε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο για το Survivor. Αλλά η απάντηση του τελευταίου δεν άλλαξε. «Ναι» δεν ακούστηκε ποτέ και ο Ατζούν πάει για άλλα.

Γιώργος Αγγελόπουλος: τι έκανε στη Μύκονο ο Ντάνος; Οι θαυμάστριές του πήραν… υπογλώσσια στην παραλία (φωτογραφίες)

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Ντάνος όχι μόνο δεν πρόκειται να πάει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά μην αποκλείσετε και να βρεθεί απέναντι από το Survivor. Οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν αποκλείεται να τον δούμε σε ριάλιτι που θα παίζει σε άλλο κανάλι την ίδια ώρα με το ριάλιτι επιβίωσης,

Τι θα κάνει ο Ντάνος εκεί; Μα φυσικά τον παρουσιαστή που είναι και το μεγάλο μεράκι του. Για όσους δεν το ξέρουν, η ιστορία με το Survivor εκεί στράβωσε. Οπότε όταν του έγινε η πρόταση να είναι παρουσιαστής δεν είχε πρόβλημα να πει το ναι. Ποιο κανάλι θέλει να μπει σφήνα στο Survivor; Για δείτε προς Μαρούσι μεριά.

Δικαιωθήκαμε που σας είπαμε ότι ο Νικόλας Ράπτης θα είναι ο παρουσιαστής του Ελλάδα έχεις ταλέντο. Το χαρτί του Λιάγκα που ήθελε ο ΑΝΤ1 είχε καεί εδώ και καιρό εξαιτίας του Αρναούτογλου. Άσχετα αν οι διαψεύσεις έπεφταν βροχή. Βέβαια, οι εξελίξεις άλλα έδειξαν τελικά.