Ο μιντιάκιας: η πρόταση του Ατζούν στον Τζιοβάνι, και η απάντηση του Ιταλού σταρ του Masterchef

27 Σεπτεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: η πρόταση του Ατζούν στον Τζιοβάνι, και η απάντηση του Ιταλού σταρ του Masterchef

O Τζιοβάνι θα ήταν μία εξαιρετική λύση μήπως και ανεβούν τα νούμερα του Top Chef. Το όνομά του έπεσε στην Acun Medya και η αλήθεια είναι ότι έκανε κλικ. Πού θα βρεθεί άλλωστε ένα άτομο τόσο αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό με τόσο ταλέντο και σεμνή παρουσία;

Ο μιντιάκιας: η πρόταση του Ατζούν στον Τζιοβάνι, και η απάντηση του Ιταλού σταρ του Masterchef.

Η εκτίμηση του Τούρκου παραγωγού στο πρόσωπο του Τζιοβάνι δεν έμεινε στα λόγια. Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν ότι έγινε και επίσημη κρούση στον Ιταλό για να αφήσει λίγο καιρό τη Ρόδο. Μάλιστα, πάντα κατά τι ίδιες πληροφορίες, η πρόταση που έγινε ήταν εξαιρετική.

Οι πιέσεις ήταν έντονες προς το πρόσωπο του Ιταλού σεφ, ο οποίος μάγεψε στο προηγούμενο Masterchef. Και μετά τις πρώτες αντιρρήσεις του, η πρόταση από πλευράς του Ατζούν ανέβηκε. Όμως και πάλι ο Τζιοβάνι αρνήθηκε. Και ο Τούρκος παραγωγός αναζητεί πλέον άλλη λύση.

Masterchef - Τζιοβάνι Σκαράτζι: αυτούς περίμενε με λαχτάρα να πάνε στο εστιατόριό του στη Ρόδο!

Ποιο ρεπορτάζ σχετικά με το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της Καρολάιν έκανε άνω κάτω μία εκπομπή; Και μάλιστα είχαμε και αποχωρήσεις έπειτα από έντονο καβγά; Οι φωνές ακούγονταν έξω από το στούντιο και ο συγκεκριμένος παραλίγο να τα διαλύσει όλα κατά την αποχώρησή του.

Μπορεί να είχε κάποιους ενδοιασμούς στην αρχή, αλλά τελικά φαίνεται πως πείστηκε. Ο Στέλιος Ρόκκος όπως όλα δείχνουν θα πει το ναι για μία εκπομπή ταξιδιωτική και μουσική ταυτόχρονα. Η πρόταση του Open του κέντρισε τελικά το ενδιαφέρον και οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν μέχρι την Παρασκευή.

Προτού ανάψει το πράσινο φως για τον Νικόλα Ράπτη και τον Σταύρο Σβήγκο, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 είχαν μία ακόμη επαφή με τον Κρατερό Κατσούλη. Για πολλούς στο Μαρούσι ήταν η ιδανική επιλογή για την παρουσίαση του Ελλάδα έχεις ταλέντο. Όμως οι συζητήσεις δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κι αυτό γιατί ο Κατσούλης απάντησε αρνητικά στην τελική πρόταση του ΑΝΤ1. Μια και δεν έγιναν αποδεκτοί όλοι οι όροι του. Όσο για την απουσία από το σόου του Σάκη Τανιμανίδη, ακούστηκε ότι το κανάλι ετοιμάζει άλλο δυνατό πρότζεκτ. Και θέλει εκεί τον Σάκη ως παρουσιαστή.