Ο μιντιάκιας: το τελευταίο ραντεβού του ΑΝΤ1 με τον Κανάκη και οι πραγματικοί λόγοι του ναυαγίου του All Star Survivor

29 Σεπτεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: το τελευταίο ραντεβού του ΑΝΤ1 με τον Κανάκη και οι πραγματικοί λόγοι του ναυαγίου του All Star Survivor

Μπορεί η σχέση να έχει περάσει από σαράντα κύματα αλλά φαίνεται ότι πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Και όλα δείχνουν ότι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1. Επιστροφή που επιβεβαιώθηκε έπειτα από το τελευταίο ραντεβού στη Θεσσαλονίκη.

Ο μιντιάκιας: το τελευταίο ραντεβού του ΑΝΤ1 με τον Κανάκη και οι πραγματικοί λόγοι του ναυαγίου του All Star Survivor.

Συγκεκριμένα, δόθηκε γη και ύδωρ στον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του προκειμένου να πουν το μεγάλο ναι. Μάλιστα, παρά τις φήμες ότι θα ξεκινούσαν στο δεύτερο μισό της σεζόν, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η συμφωνία είναι για να ξεκινήσουν άμεσα. Το αργότερο γύρω στις 20 Οκτωβρίου, αν πέσουν τώρα οι υπογραφές.

Οι οποίες δεν αποκλείεται να πέσουν και μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Αν γίνει αυτό, τότε ο Κανάκης θα ζητήσει περιθώριο να ξεκινήσουν οι Αρβύλα και το Βινύλιο από τα μέσα Νοεμβρίου. Και θα ξεκινήσουν τα παζάρια. Οπότε υπολογίστε ότι θα καταλήξουν κάπου στη μέση.

Ράδιο Αρβύλα: το ξαφνικό θρίλερ ανάμεσα σε Κανάκη και Open και το βέτο για το συμβόλαιο! Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Επειδή ακούγονται πολλά για το All Star Survivor να πούμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγει. Και αυτό για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι οι μεγάλοι πόθοι του Ατζούν του γύρισαν την πλάτη. Με πρώτους και καλύτερους τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Σάκη Κατσούλη όπως σας έχουμε αποκαλύψει.

Ο δεύτερος λόγος ήταν ότι ορισμένοι παλιοί οι οποίοι δέχθηκαν να πάνε ξανά στον Άγιο Δομίνικο κόντεψαν να στείλουν αδιάβαστο τον Ατζούν. Τα χρήματα που ζήτησαν έκαναν τον Τούρκο να ψάχνει πόρτα να φύγει. Κι έτσι αποφάσισε να πάει με την κλασική συνταγή και να μη στείλει το μπάτζετ στον ουρανό.

Στην ΕΡΤ είδαν με πολύ καλό μάτι το δίδυμο Νίκου Αλιάγα και Αντριάνας Παρασκευοπούλου. Οπότε μην εκπλαγείτε αν δεν μείνουν μόνο στη συνέντευξη του Μητσοτάκη. Μπορεί και να το δούμε το δίδυμο σε μια σειρά από εκπομπές πολιτικού χαρακτήρα. Με προσωπικότητες του πολιτικού στίβου, και όχι μόνο, αφού κάτι τέτοιο λείπει από το πρόγραμμα.

Και τελειώνουμε με ένα κουιζάκι. Ποιο ζευγάρι ετοιμάζεται να πορευθεί μαζί στο ίδιο κανάλι; Ίσως και στην ίδια εκπομπή. Οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και το κλίμα είναι πάρα πολύ θετικό. Για να σας βοηθήσουμε, αυτή τη στιγμή δεν είναι στον ίδιο σταθμό…