Οι προσωπικές σχέσεις μπορεί να οδηγηθούν σε ακραίες καταστάσεις αν δεν είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί

1 Οκτωβρίου 2021 07:45

Οι προσωπικές σχέσεις μπορεί να οδηγηθούν σε ακραίες καταστάσεις αν δεν είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Δία στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει τάση για υπερβολές στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού.

Οι προσωπικές σχέσεις μπορεί να οδηγηθούν σε ακραίες καταστάσεις αν δεν είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Γεγονός είναι ότι οι προσωπικές σχέσεις μπορεί να οδηγηθούν σε ακραίες καταστάσεις αν δεν είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Λόγω της ανάγκης να υπερβάλλουμε συναισθηματικά. Οι αμφιβολίες και η καχυποψία εντείνονται για αυτό οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε πιθανές συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν. Προσοχή ακόμα θα πρέπει να δείξουμε και σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις. Είναι εύκολο να υπεραισιοδοξούμε για την πορεία τους ή να προχωρήσουμε σε σπατάλες που αργότερα θα μετανιώσουμε.

Παράλληλα σήμερα ο Ερμής ανάδρομος από τον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύοντας την καχυποψία, την σκληρότητα στην έκφραση, την ένταση στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων. Είναι απαραίτητο να δείξουμε εμπιστοσύνη στο ένστικτό μας και να αποφύγουμε πιθανές αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκύψουν λόγω της οξυθυμία σας και της υπερέντασης που υπάρχει. Δεν είναι η καλύτερη μέρα για να λύσουμε ζητήματα με τον σύντροφό μας ή τους συνεργάτες μας αφού το πιθανότερο είναι να προκληθούν παρεξηγήσεις που θα οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες.

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα από τα ξημερώματα δίνοντας μας την δυνατότητα να ξεπεράσουμε τις όποιες εντάσεις και δυσκολίες.

Στηριζόμενοι στα παιδιά, την δημιουργία, την ανάγκη να σχετισθούμε και να περάσουμε μοναδικά με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό μας.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο μέσα στην ημέρα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ψυχρές καταστάσεις. Τόσο στην προσωπική ζωή όσο και σε φιλικές σχέσεις καθώς οδηγούμαστε σε αποστασιοποίηση. Και ξεκαθαρίσματα με σημαντικά πρόσωπα για εμάς. Καλό είναι να βρούμε την χρυσή τομή στα πράγματα και να επιδιώξουμε να έρθουμε κοντά στον σύντροφό μας. Αφήνοντας στο περιθώριο τάσεις ανεξαρτησίας που θα ενοχλήσουν.

Η Σελήνη το βράδυ σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη στον Ζυγό που μας βοηθά να ισορροπήσουμε. Να βρούμε την διπλωματική πλευρά του εαυτού μας, να επιδιώξουμε να λύσουμε με αρμονία ζητήματα που μπορεί να μας ενοχλούν. Και να επηρεάζουν την προσωπική μας ζωή. Βραδινές συζητήσεις και συναντήσεις θα εξελιχθούν εξαιρετικά ιδιαίτερα σε ότι αφορά επαγγελματικές προτάσεις που μας ενδιαφέρουν.

myastro