Άγριες μέλισσες spoiler: νέος άνδρας στο πλευρό της Δρόσως! Πώς θα αντιδράσει ο Κωνσταντής που θα τους δει τυχαία στον δρόμο;

2 Οκτωβρίου 2021 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: νέος άνδρας στο πλευρό της Δρόσως! Πώς θα αντιδράσει ο Κωνσταντής που θα τους δει τυχαία στον δρόμο;

Ένας νέος άνδρας μπαίνει στη ζωή της Δρόσως και αλλάζει τα δεδομένα στις Άγριες Μέλισσες. Πόσο μάλλον όταν έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Κωνσταντή, ο οποίο; δεν αντέχει να τη βλέπει με άλλον στο πλευρό της.

Οι τρεις τους θα βρεθούν τυχαία την ίδια στιγμή, στο ίδιο μέρος στις Άγριες Μέλισσες. Τα βλέμματα που θα ανταλλάξουν θα είναι γεμάτα απορία και πόνο.

Η γνωριμία της Δρόσως με τον Λευτέρη, έχει φέρει ξανά το χαμόγελο στα χείλη της. Οι δυο τους έχουν μία πολύ καλή χημεία, η οποία θα τους βοηθήσει μελλοντικά, στα νέα τους σχέδια. 

Ο Λευτέρης δείχνει στη Δρόσω την μαγεία του κινηματογράφου, με την ίδια να εντυπωσιάζεται. Μαζί, στοχεύουν σε νέες δημιουργίες, αφιερώνοντας όλο το μεράκι τους στην τέχνη. Η Δρόσω έχει βρει νέο δρόμο στη ζωή της και το χαίρεται.

Ο Λευτέρης προτείνει στη Δρόσω να πάνε στο σινεμά της Λάρισας. Περπατώντας, συναντούν στον δρόμο τον Κωνσταντή. Για πρώτη φορά ο Κωνσταντής αντικρίζει την αγαπημένη του Δρόσω με κάποιον άλλον στο πλευρό της.

Νιώθει έναν κόμπο στο στομάχι. Την κοιτάζει και δε μπορεί να το πιστέψει. Η Δρόσω νιώθει τεράστια αμηχανία με αυτό που συμβαίνει, ενώ ο Λευτέρης κοιτάζει απορημένος, γεμάτος ερωτήματα.

Οι ματιές που θα ανταλλάξουν η Δρόσω και ο Κωνσταντής, θα σταθούν η αφορμή για να καταλάβει πολλά ο Λευτέρης για τη σχέση τους. Αυτή, όμως, έχει μείνει στο παρελθόν. Ή τουλάχιστον, έτσι πιστεύουν οι δύο πρωταγωνιστές.

Ο Κωνσταντής προσπαθεί να μάθει τη σχέση της Δρόσως με τον Λευτέρη. Αυτό θα τον κάνει να εισχωρήσει βαθύτερα στα μυστικά της οικογένειας Μεγαρίτη, με τα προβλήματα να ξεσπούν σύντομα.

Στο μεταξύ, η Δρόσω είναι έτοιμη να ανοίξει μία μεγάλη πόρτα, που θα της χαρίσει λάμψη, αλλά και πολλές ανατροπές.