Vita Plus Επιστημονικά Κέντρα Αδυνατίσματος

19 Σεπτεμβρίου 2019 21:13

VITAPLUS
Επιστημονικά Κέντρα Αδυνατίσματος
Αισθητική – Αποτρίχωση – Μεσοθεραπεία
CAVITATION, RF
Το CAVITATION, RF είναι μια συσκευή εστιασμένων υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων. Είναι η πλέον επαναστατική μέθοδος για τη σύσφιξη προσώπου – σώματος, αλλά και την απομάκρυνση των λιποκυττάρων από  μέρη του σώματος όπου συσωρεύεται το λίπος όπως στην κοιλιά, στα μπράτσα, στους γλουτούς, γόνατα, πλάτη κλπ. Η επιστημονικά αναπτυγμένη υπερηχητική τεχνολογία RF βασίζεται σε μια καινοτομία που χρησιμοποιεί  κύματα υπερήχων και ενέργεια ραδιοσυχνότητας, παράγει θερμότητα η οποία καταστρέφει και διασπά επιλεκτικά τα λιπώδη κύτταρα και την κυτταρίτιδα χωρίς να επηρεάσει τα γειτονικά όργανα και κύτταρα. Η δόνηση της θετικής και αρνητικής εναλλαγής των ηχητικών κυμάτων παράγει ισχυρή πίεση στις μεμβράνες των λιποκυττάτων με αποτέλεσμα την διάσπασή τους. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, 2-3 πόντοι κάθε φορά και η διαδικασία αποβολής των λιποκυττάρων διαρκεί αρκετές ημέρες.Η διαδικασία είναι άνετη και ανώδυνη, δεν έχει παρενέργειες και δεν απαιτεί αναισθησία ή αποθεραπεία.Είναι η ιδανική μέθοδος για την καταστροφή του συσωρευμένου τοπικού λίπους τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.Τα σύγχρονα μηχανήματα Cavitation και RF Ραδιοσυχνοτήτων ρυθμίζουν και κατευθύνουν καλύτερα την θεραπεία με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα ξεχωριστά για κάθε άτομο σύμφωνα με τις ανάγκες του!Η Συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά και απαιτούνται συνήθως 3 έως 10 συνεδρίες.
Μεσοθεραπεία
Για άμεσα θετικά αποτελέσματα το CAVITATION, RF συνδυάζεται με ενέσιμη Μεσοθεραπεία. Μία τεχνική με την οποία εκχύνονται σε αρκετά ικανό βάθος της επιδερμίδας διάφορες αντιγηραντικές και αναπλαστικές ουσίες. Είναι μια διαδικασία της οποίας η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 40 λεπτά, είναι ανώδυνη και έχει άμεσα αποτελέσματα. Έχει αποδειχθεί ότι όσο περισσότερο τρυπάμε το δέρμα, τόσο πιο άμεση και καλύτερη είναι η μετέπειτα ανάπλασή του. Η Μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, των ραγάδων, των ουλών και των ρυτίδων.Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση του λίπους και τη διόρθωση του περιγράμματος του σώματος.
Στο VITAPLUS Αχαρνών μπορείτε ακόμη να κάνετε Laser αποτρίχωση, ριζική με βελόνα, αποτρίχωση με κερί, tattoo φρυδιών (με την μέθοδο Microblading).
Πάρνηθος 128, Αχαρναί, τηλ./fax: 210 2404001
www.vitaplus-axarnai.gr, fb: Vita plus