Τζένη Θεωνά: «Με τον Δήμο Αναστασιάδη ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»

5 Οκτωβρίου 2021 20:15

Τζένη Θεωνά: «Με τον Δήμο Αναστασιάδη ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»

Η Τζένη Θεωνά ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μίλησε για την σειρά Τα καλύτερά μας χρόνια και για την γνωριμία της με τον Δήμο Αναστασιάδη και την οικογένειά τους.

Τζένη Θεωνά: «Με τον Δήμο Αναστασιάδη ήταν κεραυνοβόλος έρωτας».

«Ο Δήμος είναι αρκετά συμμετοχικός είναι πολύ καλός μπαμπάς και είναι και ο Αρίωνας πολύ τυχερός με αυτό. Όμως δεν είναι κανείς εκ των δύο του προγράμματος, οπότε δυσκολευόμαστε λίγο στο ποιος θα αναλάβει κάποια δέσμευση. Δηλαδή ο Δήμος είναι φοβερά δοτικός αλλά στον δικό του χρόνο στην δική του στιγμή, είναι πολύ δύσκολο να καλουπωθεί και να πει αυτός θα κάνει αυτό και εγώ κάτι άλλο».

«Με τον Δήμο γνωριστήκαμε πριν 7 χρόνια, δεν είναι λίγα. Γνωριστήκαμε στο Rocky Horror Story του Ρήγου και τα φτιάξαμε κατευθείαν, ήταν κεραυνοβόλο. Είναι θέμα χημείας, είναι πολύ θελκτικός, ελκυστικός. Ένιωσα την έλξη από την αρχή και είπα εδώ κάποια προβλήματα ξεκινάνε.

Ήταν πολύ ξεκάθαρο από την αρχή, ήταν πολύ άπιαστος στην πραγματικότητα δεν ήταν διαχειρίσιμος. Ένιωθες ότι δεν μπορείς να μπεις εύκολα στον κόσμο του. Μία ταλαιπωρία ήταν αυτό, αλλά ήταν τόσο ευχάριστο».