Ο μιντιάκιας: οι νέες μεταγραφές στις Άγριες Μέλισσες, η νέα σειρά με Τσιμιτσέλη και Γερονικολού και η έκπληξη του Σρόιτερ

6 Οκτωβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: οι νέες μεταγραφές στις Άγριες Μέλισσες, η νέα σειρά με Τσιμιτσέλη και Γερονικολού και η έκπληξη του Σρόιτερ

Οι Άγριες Μέλισσες ξεκίνησαν και ήδη έχουν δώσει ανάσα στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1. Αν και το lead in που παίρνουν δεν είναι και το ιδανικό, την ώρα που και ο ανταγωνισμός είναι πολύ έντονος. Στο κανάλι έγινε σύσκεψη και ασχολήθηκαν αποκλειστικά με το πώς θα ανεβάσουν τα νούμερα των Μελισσών και να γίνουν κυρίαρχες στο παιχνίδι της τηλεθέασης.

Ο μιντιάκιας: οι νέες μεταγραφές στις Άγριες Μέλισσες, η νέα σειρά με Τσιμιτσέλη και Γερονικολού και η έκπληξη του Σρόιτερ.

Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα, αφού ο Σασμός έχει κάνει εξαιρετική εκκίνηση και βρίσκεται σταθερά στην κορυφή. Όμως, στο Μαρούσι ετοιμάζουν αντεπίθεση. Δεν είναι μόνο ότι αναζητείται η εκπομπή που θα κάνει μεγαλύτερο lead in και οι Μέλισσες θα μπαίνουν με αέρα στη μάχη της τηλεθέασης.

Ήδη ακούγεται πολύ έντονα ότι έρχονται εκπλήξεις εντός Μελισσών. Νέοι ήρωες και κατά συνέπεια νέες μεταγραφές που θα ενισχύσουν κι άλλο το βαρύ χαρτί του ΑΝΤ1. Ήδη, η εντολή δόθηκε στην εταιρεία παραγωγής να προχωρήσει. Ενώ ενήμεροι είναι και οι σεναριογράφοι της σειράς.

Έκλεισε το deal και με υπογραφές. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού θα είναι οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς της ΕΡΤ με τίτλο “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ”. Μαζί στη ζωή, μαζί και στο πλατό, λοιπόν οι δύο ηθοποιοί.

Το σενάριο είναι της Κωνσταντίνας Γιαχαλή και η σκηνοθεσία του Σπύρου Ρασιδάκη. Η κεντρική ηρωίδα είναι μια γυναίκα αρκετά υπερβολική σε θέματα υγείας, υποχόνδρια και φοβισμένη. Επισκέπτεται ένα ιατρικό κέντρο και κάνει εξετάσεις. Εκεί, ο πρωταγωνιστής την υποδέχεται ως συνεργάτης του κέντρο, μόνο που κάνει ένα τραγικό λάθος. Ανακοινώνει λάθος τα αποτελέσματα των εξετάσεων, με αποτέλεσμα να αλλάξουν όλα για την ηρωίδα.

«Ναυάγησε» όπως αποκάλυψε το Znews η συνεργασία του Λάμπη Ταγματάρχη με τον τηλεοπτικό σταθμό Open. Οι δύο πλευρές όντως φάνηκαν να βρίσκονται κοντά. Αλλά όπως λένε οι πληροφορίες του iciao κάποιες οικονομικές λεπτομέρειες ήταν εκείνες που χάλασαν τη δουλειά. Ενώ υπήρχε απόσταση και για το μπάτζετ.

Επιστρέφει για 10η σεζόν η Αυτοψία με τον Αντώνη Σρόιτερ και όλα δείχνουν ότι ο άνκορμαν του κεντρικού δελτίου του ALPHA ετοιμάζει εκπλήξεις για τους τηλεθεατές. Μια από αυτές είναι και η μέρα προβολής της εκπομπής. H οποία πάει για το βράδυ της Κυριακής. Και συγκεκριμένα λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.