Παντελής Βούρος: από το MasterChef με δικό του εστιατόριο στην Ιντιάνα

10 Οκτωβρίου 2021 22:15

Παντελής Βούρος: από το MasterChef με δικό του εστιατόριο στην Ιντιάνα

Ο Παντελής Βούρος μίλησε στην εκπομπή Αυτό είναι Σαββατοκύριακο για το νέο του εστιατόριο στην Ιντιάνα. Με το οποίο φιλοδοξεί να αναβαθμίσει την Ελληνική κουζίνα.

Παντελής Βούρος: από το MasterChef με δικό του εστιατόριο στην Ιντιάνα.

«Πάω στην Αμερική, όχι ακριβώς μετανάστης, γιατί είμαι Αμερικάνος. Οι γονείς μου ήταν 20 χρόνια εκεί οπότε έγινα και εγώ Αμερικάνος και έχω αυτήν την ανοιχτή πόρτα στη ζωή μου, που μπορεί να σε βοηθήσει πάρα πολύ. Μιλάμε για άλλο μπάτζετ, άλλα νούμερα». Είπε για το νέο του επαγγελματικό βήμα.

«Έχω στήσει ένα εστιατόριο στην Ιντιάνα,  μια ώρα μακριά από το Σικάγο, έχουμε στήσει εκεί μία κουζίνα. Ένα εστιατόριο ελληνικό αλλά προσπαθούμε να το περάσουμε σε άλλο επίπεδο, πιο ψηλό επίπεδο». Δήλωσε.

Θέλει να αναβαθμίσει την Ελληνική κουζίνα στην Αμερική

«Στο εξωτερικό, η ελληνική κουζίνα δεν έχει μπει ακόμη σε εστιατόριο με αστέρι Michelin, έχει μείνει σε επίπεδο ταβέρνας. Θέλουμε να ανεβάσουμε την ελληνική κουζίνα και να τη φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο, να είναι πιο γκουρμέ, ορίτζιναλ γεύσεις αλλά με διαφορετική προσέγγιση με παραπάνω πληροφορία, που θα μπορείς να τη στηρίξεις την πληροφορία αυτή σε εστιατόριο με αστέρι Michelin».