Ποιος έχει εσώρουχα του (πεντα)νόστιμου… Πάνου Ιωαννίδη: βίντεο

3 Μαΐου 2019 23:45

Μπορεί ο Σωτήρης Κοντιζάς να έχει πολλούς περισσότερους followers στο Instagram από τον έτερο κριτή του Master Chef Πάνο Ιωαννίδη, όμως, ο Πόντιος είναι ο αγαπημένος των γυναικών. Όχι τυχαία, καθώς ο Σωτήρης είναι και μπαμπάκας και παντρεμένος. Βεβαίως, να σας πω εδώ, ότι φαν του talent show -άντρες και γυναίκες, ανεξαιρέτως- θεωρούν μεγαλύτερο “γατόνι” και πιο εύστοχο τον τρίτο της παρέας, Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Αυτά για… οντέβρ.

Στο θέμα τώρα: Οι τρεις τους βγήκαν σήμερα στη “Φωλιά των Κούκου” κι εκτυλίχθηκαν στο πλατό σκηνές απείρου κάλλους.

«Εγώ έχω εσώρουχα του Πάνου κι εσύ έχεις εσώρουχα του Πάνου», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς απευθυνόμενος στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Εκείνος εξήγησε: «Εγώ έχω γιατί ο Πάνος μία μέρα ψωνίζοντας εν τάχει, πήγε σε ένα ράφι, πήρε κάποια εσώρουχα τα οποία δεν του έκαναν προφανώς και μου είπε «Λεωνίδα τα θες»; Και του λέω «Πάνο φέρτα»…

«Για τον ίδιο λόγο μου λέει κι εμένα», συμπλήρωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Hello, guys. Και φιλαράκια τα τρία σας; Εμ, αυτό δεν το ξέραμε, αν και το φανταζόμασταν, εδώ που τα λέμε…

TIP

Να σας πούμε τώρα και σχετικά με τα ντεσού του δημοφιλούς talent show μαγειρικής πως γυρίστηκε ο τελικός και τα “πηγαδάκια” θέλουν τη Σπυριδούλα και τον Μάνο στους δύο που πάνε για το “στέμμα” του  Μaster Chef. Για να δούμε αν και σε ποιο βαθμό θα επιβεβαιωθούν.

NTON.A. 

https://www.youtube.com/watch?v=BayqLXF5HJA