Νικολέττα Καρρά-Φώττος Πιτάντζης: Μόλις χώρισαν

3 Μαΐου 2019 20:00

Πρόσφατα η Νικολέττα Καρρά είχε πει ότι ήθελε πολύ να κάνει ένα παιδί, ενώ είχε μιλήσει και για τις φήμες χωρισμού με τον εδώ και επτά χρόνια άντρα της Φώτο Πιττάντζη. Όμως, οι φήμες τελικά αποδείχθηκαν αληθινές. Καπνός χωρίς φωτιά, εξάλλου, δεν υφίσταται.

«Ήμουν έτοιμη να κινηθώ νομικά κατά παρουσιάστριας όταν είπε ψέματα για τον σύζυγό μου. Γίνομαι σκύλα όταν μιλούν για τον άνδρα μου. Για εμένα ας πούνε ότι θέλουν, αλλά όχι για τον Φώτο που είναι εκτός media και του χώρου.», έλεγε τις προάλλες. Όμως, πλέον είναι γεγονός πως έφυγε απ’ το σπίτι όπου στέγαζαν τον έρωτά τους, στα βόρεια προάστια.

Το Πάσχα, μάλιστα, δεν ήταν καν μαζί. Εκείνη, όπως (πάρα) πολλοί φέτος, βρισκόταν στην Ελούντα με φίλους. Εκείνος… τις ίδε.

“Ήταν πολύ δύσκολο και για τους δύο, γιατί συνεχίζουν να αγαπιούνται πολύ”, λέει φιλικό τους πρόσωπο στο Znews. “Γι’ αυτό τον λόγο ακόμα η λέξη «διαζύγιο» δεν έχει ακουστεί ούτε από τον έναν αλλά ούτε από τον άλλον”.

Οι δυο τους συνεχίζουν να έχουν τακτική επικοινωνία αφού “νοιάζονται βαθιά ο ένας για τον άλλον”, συμπληρώνει η ίδια πηγή. “Και επειδή ακριβώς ο ένας εξακολουθεί να θέλει το καλύτερο για τον άλλον, συνειδητοποίησαν ότι είναι καλύτερο σε αυτή τη φάση να είναι χωριστά”.

Μάλιστα.