Άγριες Μέλισσες spoiler: κατάσκοπος Ελένη Σταμίρη! Μπαίνει σε ομάδα της χούντας και κινδυνεύει η ζωή της

15 Οκτωβρίου 2021 08:40

Άγριες Μέλισσες spoiler: ο Δούκας μένει απένταρος!

Άγριες Μέλισσες spoiler: κατάσκοπος Ελένη Σταμίρη! Μπαίνει σε ομάδα της χούντας, αλλά το μυστικό της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και την περιμένει ο θάνατος.

Είναι αποφασισμένη να φέρει σώο και αβλαβή πίσω στο Διαφάνι τον άνδρα της. Και μπροστά σε αυτό τον στόχο είναι αποφασισμένη για όλα. Ακόμη και να εισχωρήσει σε ομάδα της χούντας. Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες αναμένονται καταιγιστικές γύρω από την Ελένη που είναι διατεθειμένη να παίξει τη ζωή της κορόνα γράμματα.

Η Ελένη ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά μακριά από τον Λάμπρο. Όμως κάνει τα αδύνατα δυνατά για να επιστρέψει ο αγαπημένος της. Στο παράτολμο σχέδιό της τη βοηθά ο Νέστορας. Έτσι, θα μπει σε μια χουντική ομάδα που αποτελείται μόνο από γυναίκες και ονομάζεται «ΕΣΤΙΑ».

Η ίδια μπαίνει στην οργάνωση με στόχο να αποσπάσει πληροφορίες. Προφανώς και δεν αποκαλύπτει σε κανέναν την πραγματική της ταυτότητα και τις πεποιθήσεις της και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της. Οι μέρες της Ελένης μέσα στην οργάνωση αρχικά περνούν ομαλά όσο επικίνδυνο και να είναι αυτό που κάνει και μαζί με την βοήθεια του χωριού προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες.

Άγριες Μέλισσες: Η Μαρία Κίτσου στο νέο τρέιλερ του ΑΝΤ1 όπως δεν την έχετε ξαναδεί [φωτογραφία]

Η επίσκεψη του Ζάχου στην χουντική αυτή οργάνωση προκαλεί την ταραχή της Ελένης καθώς το σχέδιο της ανά πάσα στιγμή μπορεί να τιναχτεί στον αέρα. Όμως αυτό δεν θα συμβεί αφού περνώντας οι μέρες η Ελένη αποσπά μια πολύ σημαντική πληροφορία. Η ίδια προσπαθεί να μην πανικοβληθεί και να διαχειριστεί την πληροφορία αυτή με ψυχραιμία.

Οι μέρες της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες εκεί μέσα προχωρούν, φτάνοντας στην ημέρα της 28ης Οκτωβρίου και στην επέτειο του ΟΧΙ, που γιορτάζεται με μεγαλοπρέπεια στο Διαφάνι. Όμως μια αναπάντεχη εξέλιξη θα αλλάξει τα πάντα καθώς οι γυναίκες της οργάνωσης που βρίσκεται η Ελένη πηγαίνουν στο Διαφάνι. Με την ίδια να αγωνιά καθώς δεν πρέπει με τίποτα να αποκαλυφθεί η πραγματική της ταυτότητα. Κάτι που θα σημάνει και το τέλος της. Ο Ζάχος θα είναι αυτός που θα την καλύψει και δεν θα μάθει καμιά γυναίκα της οργάνωσης για αυτήν.