Nicolas Expressions Αλεξανδρούπολης

20 Σεπτεμβρίου 2019 09:52

Τα Nicolas Expressions Αλεξανδρούπολης καινοτομούν φέρνοντας την  επανάσταση στο χώρο της κομμωτικής γρήγορα, οικονομικά ποιοτικά.
Τα αδέρφια Χρήστος και Σταύρος Πεχλιβανίδης, μαζί με τις  συζύγους τους Εύα Δεβενοπούλου και Γεωργία  Σομπόνη και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες τους αποτελούν την επιτυχημένη καλλιτεχνική ομάδα του κομμωτηρίου.

Με συνεχή εκπαίδευση σε κορυφαίες ακαδημίες της κομμωτικής (σεμινάρια, εκπαίδευση  Wella, εκπαίδευση δικτύου, εκπαιδευτική εμπειρία  Matrix, εκπαίδευση από τον Γάλλο Philipe Lavino) είναι σε θέση να καλύπτουν κάθε ανάγκη σε μοντέρνα χτενίσματα, νέες τεχνικές στις βαφές και πρωτοποριακά κουρέματα σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας και πάντα με επιλεγμένα επώνυμα προϊόντα περιποίησης. Έτσι σήμερα τα Nicolas Expressions Αλεξανδρούπολης έχουν καθιερωθεί και αγαπηθεί από το κοινό της Αλεξανδρούπολης για όλες τις υπηρεσίες τους.
Σε έναν χώρο όμορφο, ζεστό, άνετο, λειτουργικό, υπερσύγχρονο, με άριστες συνθήκες υγιεινής και την προσωπική πινελιά των ιδιοκτητών του να αντικατοπτρίζει την βασική φιλοσοφία τους με απροσποίητη φιλικότητα περιβάλλον, κατάλληλο για όλη την οικογένεια,  αφεθείτε στα χέρια του  εξειδικευμένου προσωπικού του Nicolas Expressions Αλεξανδρούπολης.

Λεωφ. Δημοκρατίας 213 & Τζαβέλα, Αλεξανδρούπολη
Τηλ.: 25510 84410

www.nicolas-alexandroupolis.gr

e-mail: [email protected]
f/b: Stavros Xristos Pechlivanidis