Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι θεός»

17 Οκτωβρίου 2021 08:30

Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι θεός»

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα γκουντ» με αφορμή τη σειρά «Μόλις χθες», όπου συμμετέχει αλλά και τη θεατρική παράσταση «Άθικτοι» που πρωταγωνιστεί.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι θεός».

Οι παρουσιαστές την ρώτησαν για τον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ωστόσο θέλησε να μην πει πολλά πράγματα, διατηρώντας τη διακριτική στάση που έχουν και οι δύο μέχρι τώρα.

Για την προσπάθειά της στην τηλεόραση και στο θέατρο είπε:

«Νιώθω πολύ τυχερή. Προσπαθώ κάθε μέρα για το καλύτερο. Γιατί αν πεις τα καταφέρνω και είναι όλα οκ δεν θα προχωρήσεις και πολύ», δήλωσε για τη σημασία της επαγγελματικής εξέλιξης.

«Δεν μπορώ να με βλέπω στην τηλεόραση νιώθω λίγο περίεργα»

Για την απόφαση της να γίνει ηθοποιός τόνισε ότι 

«Ένιωσα ότι αυτό μπορώ να το κάνω σε όλη μου τη ζωή. Είναι κάτι με το οποίο θα παθιαστώ».

Απαντώντας στο αν έχει κοινά στοιχεία η προσωπικότητα της με το ρόλο που υποδύεται στη σειρά, είπε: «Ψάχνω ναι. Ίσως ότι είναι λίγο ανισόρροπη. Δεν φαίνεται άλλα είμαι».

Ενώ για τη σχέση της με τον κριτή του Masterchef είπε:

«Δε νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν με ποιον τα έχει η Χρύσα. Τουλάχιστον για μένα είναι πολύ παλιακό αυτό και περίεργο» τόνισε.

Ο Δημητρής Σταρόβας άρχισε να την πειράζει επισημαίνοντας ότι το παρατσούκλι του γνωστού σεφ είναι «θείος», με εκείνη να γελά αμήχανα. Στο τέλος της συνέντευξης ωστόσο αναφώνησε ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι … Θεός.