Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό διευκολύνοντας την επικοινωνία

19 Οκτωβρίου 2021 07:45

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό διευκολύνοντας την επικοινωνία

Τα Παρορμητικά ζώδια μπορούν από δω και στο εξής να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία συναισθήματα και σκέψεις στο οικογενειακό, επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό διευκολύνοντας την επικοινωνία.

Η επικοινωνία και η συνεννόηση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων φαίνεται να αποκαθίσταται. Με τον Ερμή ορθόδρομο έχουμε την δυνατότητα να αντιληφθούμε με ακρίβεια αυτά που εκφράζουν οι άλλοι χωρίς παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Παράλληλα και εμείς έχουμε την δυνατότητα να εκφράσουμε με απόλυτο και ακριβή τρόπο όλα αυτά που σκεφτόμαστε. Χωρίς να δημιουργήσουμε προβλήματα ή να υπάρξουν παρεξηγήσεις από τον σύντροφο και τους συνεργάτες μας.

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο

Δίνοντας μας ώθηση για σημαντικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά ομαδικές και συλλογικές προσπάθειες τις οποίες θέλουμε να συμμετέχουμε. Μπορούμε πια να πραγματοποιήσουμε αλλαγές και να διευρύνουμε τον φιλικό μας κύκλο. Αυτό θα ανεβάσει κατακόρυφα την διάθεση μας. Το τρίγωνο του με τον Άρη στον Ζυγό μας βοηθά να τολμήσουμε, να δημιουργήσουμε, να οργανώσουμε με απόλυτη επιτυχία επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να έχουμε. Παράλληλα, η αισιοδοξία κατακλύζει την προσωπική μας ζωή. Και βοηθά να συντονιστούμε με το ταίρι μας για κοινές προσπάθειες που ικανοποιούν και τους δύο.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό δίνοντας την δυνατότητα να ασχοληθούμε με δημιουργικό τρόπο σε επαγγελματικές υποθέσεις και προσωπικά ζητήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει μετά τα μεσάνυχτα με τον Κρόνο στον Υδροχόο σταθεροποιεί τις ανάγκες μας και περιορίζει τον άκρατο αυθορμητισμό πού μπορεί να οδηγήσει σε μπελάδες. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι θέλουμε και τι ζητάμε και αυτό μπορούμε να το εκφράσουν με μεγάλη ευκολία ιδιαίτερα τις πρώτες πρωινές ώρες.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε λίγο πριν το μεσημέρι καθώς η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή στον Ζυγό μπορεί να δημιουργήσει αντιδικίες και καβγάδες. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Δεν θα είναι εύκολο να αποδεχθούμε τις απόψεις των άλλων και αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργηθεί μία έντονη η κατάσταση. Που θα οδηγήσει σε φραστικές αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις. Αυτό όμως που είναι απαραίτητο είναι να βρούμε την χρυσή ισορροπία που θα μας βοηθήσει να μην χαλάσουμε την αρμονία σε συνεργασίες. Και προσωπική ζωή. Αντίθετα θα δημιουργήσει θετικές προϋποθέσεις ώστε οι συνεργάτες ή το ταίρι μας να μας βοηθήσουν σε προσωπικές επιδιώξεις και όνειρα.

myastro