Το Νησί επιστρέφει! Ο δεύτερος κύκλος της σειράς που έγραψε ιστορία είναι γεγονός και τα κανάλια δίνουν μάχη

19 Οκτωβρίου 2021 08:20

Το Νησί επιστρέφει! Ο δεύτερος κύκλος της σειράς που έγραψε ιστορία είναι γεγονός και τα κανάλια δίνουν μάχη

Σίκουελ για το Νησί, 11 χρόνια μετά; Κι όμως όλα δείχνουν ότι η σειρά-θρύλος επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση. Και μάλιστα γίνεται πραγματική μάχη για το κανάλι που θα εξασφαλίσει τα δικαιώματά της.

Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Βικτόριας Χίσλοπ μετατράπηκε σε μια από τις κορυφαίες ελληνικές σειρές που έχουν γυριστεί ποτέ. Πλέον, το Νησί 2 επιστρέφει, με νέο κύκλο επεισοδίων!

Σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη και σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου, η ιστορία της Βικτόριας Χίσλοπ έγινε σειρά που άφησε το στίγμα της το 2010. Η δημοφιλής συγγραφέας ολοκλήρωσε, πριν από μερικούς μήνες, το δεύτερο μέρος του μυθιστορήματος της και έκανε αποκαλύψεις…

Σύμφωνα με δηλώσεις της, έχει κάνει ήδη συζητήσεις για την μεταφορά και του δεύτερου μέρους στην τηλεόραση. Όπως αποκάλυψε ο έγκριτος δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς, τρία κανάλια έχουν εμπλακεί σε συζητήσεις με την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα. Προκειμένου να εντάξουν το Νησί 2 στο πρόγραμμα τους.

Η σειρά αποτέλεσε παγκόσμια επιτυχία αφού εξαγοράστηκε από αρκετές χώρες στο εξωτερικό. Τώρα, στόχος είναι, σε όποιο κανάλι καταλήξει το Νησί 2, να βγει στον αέρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.