Ευαγγελία Μουμούρη: «Ένιωθα ότι με πατούσαν, ότι έμπαινα μέσα στη γη – Δεν πέρναγα καλά»

19 Οκτωβρίου 2021 19:15

Ευαγγελία Μουμούρη: «Ένιωθα ότι με πατούσαν, ότι έμπαινα μέσα στη γη - Δεν πέρναγα καλά»

H Ευαγγελία Μουμούρη μίλησε στο Πάμε Δανάη για την η επιστροφή στο θεατρικό σανίδι τις ανταγωνιστικές συνεργασίες και τους φόβους της την περίοδο της καραντίνας.

Ευαγγελία Μουμούρη: «Ένιωθα ότι με πατούσαν, ότι έμπαινα μέσα στη γη – Δεν πέρναγα καλά».

«Για να μπορέσεις να ζήσεις στο παρόν πρέπει να έχεις αντιμετωπίσει το παρελθόν σου! Να το έχεις παλέψει, να το έχεις νικήσει», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός για τα τραύματα του παρελθόντος.

«Νιώθω τυχερή που με κρατά ο χώρος αυτός ακόμη», δήλωσε για το επάγγελμα της.

Η ίδια σχολίασε και τις  ανταγωνιστικές συμπεριφορές από τους συνάδελφους της και γιατί μίλησαν τώρα ενώ πολλοί γνώριζαν «υπήρχαν ανταγωνιστικοί συνάδελφοι. Κάποιοι ήταν και τα ονόματα που έχουμε συζητήσει αυτή τη χρονιά».

«Αυτός ο ανταγωνισμός δεν ήταν απέναντι σε μένα, ήταν απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό», συμπλήρωσε η κ. Μουμούρη.

«Ήταν γραφικός ο άνθρωπος αυτός. Αυτοί που ανταγωνίζονται είναι μονοί τους. Εγώ θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά γιατί θέλω να είμαι μαζί», πρόσθεσε.

«Εκείνη τη στιγμή δεν ένιωθα δυνατή… Ένιωθα ότι με πατούσαν, ότι έμπαινα μέσα στη γη. Δεν πέρναγα καλά. Έκανα ότι δεν συνέβαινε τίποτα, γύρναγα στο σπίτι μου, έκλαιγα, υπέφερα, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν με έκανε να θέλω να σταματήσω», εξομολογήθηκε για το πώς βίωσε τον ανταγωνισμό.

«Ούτε θα έπρεπε να γίνει τώρα, ούτε θα έπρεπε να γίνει στο μέλλον.  Τα πράγματα γίνονται τη στιγμή που είναι ώριμα να γίνουν», τόνισε σχολιάζοντας πως τώρα ήταν οι κατάλληλη στιγμή για να γίνουν οι αποκαλύψεις.

«Κορίτσια και αγόρια είχαν μιλήσει για τέτοιες καταστάσεις στο παρελθόν.  Δεν ακούστηκαν… Το έλεγαν και πέρναγε»

Υπογράμμισε για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις στο χώρο της τέχνης.

«Την περίοδο της καραντίνας το συνάφι μας κλείστηκε μέσα.  Λίγο φοβήθηκα…. Ένιωσα παράταιρη στην κοινωνία. Ένιωσα ότι η ψυχαγωγία δεν έχει καμία θέση ότι είμαστε τιποτένιοι, ότι δεν κάνουμε καμία δουλειά», ανέφερε για το πώς βίωσε την περίοδο της καραντίνας.

«Περιμένω να δω ποια θα είναι η θέση μας στην covid εποχή», σχολίασε η ηθοποιός.

«Ήθελα το χώρο μου, ήθελα τον χρόνο μου, τον ζήτησα από τον σύντροφο μου, μου δόθηκε και αυτό ήταν υπέροχο», αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή.

«Δεν κάνω σχέδια. Προετοιμάζομαι για το καλύτερο και όλα τα ωραία έρχονται!», ανέφερε η κ. Μουμούρη κοιτάζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.