Εισβολέας: η μουσική, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η άγνωστη κόντρα με τον Mad Clip

19 Οκτωβρίου 2021 08:30

Εισβολέας: η μουσική, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η άγνωστη κόντρα με τον Mad Clip

Ο Ηλίας Παπανικολός – καλλιτεχνικά «Εισβολέας» – ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την επιλογή του να συνδυάσει τη ραπ με το ρεπέτικο. Επίσης αναφέρθηκε στην κόντρα που είχε με τον Mad Clip και η οποία λύθηκε πριν από έναν χρόνο.

Εισβολέας: η μουσική, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η άγνωστη κόντρα με τον Mad Clip.

Η πορεία στη μουσική και τα δύσκολα παιδικά του χρόνια

«Η μουσική είναι μία. Είτε είναι trap, rap, hip hop. Στη συγκεκριμένη μουσική είναι οδηγός το τι θα πεις. Εγώ δεν τα ξεχωρίζω. Μπορώ να βάλω trap με Hip Hop. Αν δεν έχεις κολλημένο μυαλό πηγαίνεις μπροστά»

«Έμεινα 7 χρόνια στην Α’ Γυμνασίου λόγω της δυσλεξίας. Έφαγα πολύ ξύλο από τους δασκάλους μου. Μετά ξεκίνησα να δουλεύω, πήγα σε σιδεράδικο, έγινα φούρναρης και μάγειρας».

«Εγώ δεν το θεωρώ πρόβλημα αλλά ιδιαιτερότητα. Έχω δουλέψει με παιδιά σε ένα σχολείο, τους έκανα μαθηματα στιχομυθείας και εκεί κατάλαβα πόσο μπροστά είναι το μυαλό τους, όταν θέλουν να ασχοληθούν με κάτι. Έχει υποχρέωση η κοινωνία να τα βοηθήσει. Μπορεί να είναι ένα παιδί “φωτιά” και ο άλλος να τη σβήνει. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν λίγο δύσκολα».

«Ήταν τρελό όταν στα 13 μου ανακάλυψα αυτή τη δισκοθήκη στο σπίτι. Κι εγώ ακούω λαϊκά. Η μάνα μου τραγουδούσε σε σκυλάδικα της εποχής του ’80 και εγώ κοιμόμουν δίπλα».

«Είπα να μάθω να αγαπάω και να εκτιμάω τον εαυτό μου και θα το μάθουν και οι άλλοι. Ήταν το μεγαλύτερο δώρο για τον εαυτό μου και το οφείλω στη Στέλλα. Στέλλα σ’ αγαπάω».

Η κόντρα με τον Mad Clip

«Πάλι καλά τη λύσαμε το προηγούμενο καλοκαίρι. Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο. Στεναχωρηθήκαμε όλοι που έφυγε. Θα είχα τύψεις αν δεν τα είχαμε βρει. Αυτό είναι που λέμε μην αφήνεις τίποτα για αύριο. Όλα είναι βλακείες. Να τσακωνόμαστε για τη μουσική, παιδιάστικα πράγματα».