Ο Ερμής έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Ζυγό διευκολύνοντας την επικοινωνία

20 Οκτωβρίου 2021 07:30

Ο Ερμής έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Ζυγό διευκολύνοντας την επικοινωνία

Στις 18:00 περίπου το απόγευμα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού. Που θα λειτουργήσει αναγεννησιακά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού του τρίτου δεκαημέρου.

Ο Ερμής έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Ζυγό διευκολύνοντας την επικοινωνία.

Είναι ένα φεγγάρι που προμηνύεται καυτό, συγκρουσιακό, έντονα χειριστικό. Οι προσωπικοί φόβοι και οι ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια με ορμή. Δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στις αισθηματικές σχέσεις και σε επαγγελματικές συνεργασίες που μας ενδιαφέρουν.

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω με την σύνοδο Ήλιου – Άρη στον Ζυγό και την Σελήνη στον Κριό είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει την ανάγκη να επιβληθούμε κατά το δοκούν στο ταίρι μας ή σε πρόσωπα με τα οποία συνεργαζόμαστε σε καθημερινό επίπεδο. Σημαντικό είναι να ξεφύγουμε από πιθανές εντάσεις που προέρχονται από αμφιβολίες και απωθημένα του παρελθόντος.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε παλιότερες καταστάσεις να επηρεάσουν τον τρόπο σου χειρισμού και την συμπεριφορά μας απέναντι σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εμάς. Πιθανές χοντρές που θα προκύψουν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει να περιοριστούν διαφορετικά το πιθανότερο είναι να οδηγηθούμε σε οριστικές ρήξεις που θα αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα της ζωής μας.

Βοηθητικά θα λειτουργήσει το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Δία στον Υδροχόο

Καθώς μας δίνει την ευκαιρία να ξεφύγουμε από τις συγκρούσεις και τις διενέξεις. Και να διοχετεύσουμε όλη μας την ενέργεια σε στόχους και φιλοδοξίες που μας ικανοποιούν απόλυτα. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν φιλικά πρόσωπα που έρχονται στη ζωή μας για να τονίσουν την ανάγκη διεύρυνσης και εξέλιξης. Καθοριστικός παράγοντας ακόμα θα είναι οι ομαδικές δράσεις στις οποίες συμμετέχουμε. Μέσα από αυτές μπορούμε να συνεργαστούμε με ιδανικό τρόπο και να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό. Άλλωστε μέσα από την κοινή προσπάθεια μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά μας.

Καλό είναι επίσης να έχουμε στο νου μας ότι ο Ερμής έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Ζυγό διευκολύνοντας την επικοινωνία. Πιθανό όμως είναι να εκδηλωθούν με παρορμητικό τρόπο παράπονα που μπορεί να είχαμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα από τον σύντροφο και τους συνεργάτες μας. Είναι προτιμότερο να περιορίσουμε τον αυθορμητισμό και να δώσουμε την ευκαιρία τόσο στον εαυτό μας όσο και στους γύρω μας να λειτουργήσουμε με ωριμότητα συζητώντας με ψυχραιμία όλα αυτά που μας απασχολούν.

myastro