Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε συζητήσεις ή κινήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις

22 Οκτωβρίου 2021 07:45

Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε συζητήσεις ή κινήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις

Το τετράγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σχηματίζεται σήμερα με ακρίβεια. Δονώντας τις ζωές των Παρορμητικών ζωδίων.

Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε συζητήσεις ή κινήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις.

Είναι μία δύσκολη αστρολογική συγκυρία καθώς φέρνει στην επιφάνεια όλες τις ανασφάλειες. Και τους φόβους που μπορεί να επηρεάσουν σχέσεις και συνεργασίες. Η δυσκολία να εκφράσουμε τις επιθυμίες μας εμπλέκεται με την καχυποψία και την ανάγκη να επιβληθούμε στους άλλους. Γεγονός είναι ότι ανάλογες συμπεριφορές θα ενοχλήσουν και θα οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις αν δεν καταφέρουμε να τις ελέγξουμε.

Οφείλουμε να κατευνάσουμε τάσεις επιβολής και χειρισμού που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις. Και να δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας ώστε να δράσουμε με λογική και ωριμότητα. Η ζήλια και η καχυποψία ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά για το ταίρι μας. Ή για νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή μας. Είναι προτιμότερο λοιπόν να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις ή κινήσεις. Που είναι δεδομένο ότι μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις τραυματίζοντας τις σχέσεις μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και μετά τα μεσάνυχτα η σύνοδος της με τον ουρανό γεννά την ανάγκη για επαναστατικότητα και ανατροπή

Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον τομέα των υλικών και συναισθηματικών αναγκών. Καλό είναι βέβαια να μην εκφράσουμε με αυθόρμητο και εριστικό τρόπο τις απόψεις μας πληγώνοντας την παρέα ή το ταίρι μας.

Μετά το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Δίνοντας την ευκαιρία να εναρμονίσουμε λογική και ευαισθησία, πρακτικότητα και διαίσθηση. Η κατανόηση που μας διακρίνει θα παίξει σημαντικό ρόλο σε πιθανές οικονομικές επιλογές που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε.

Το απόγευμα η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία από τον Υδροχόο μπορεί να οδηγήσει σε περιττές σπατάλες και έξοδα. Σημαντικό είναι να μην χάσουμε το μέτρο θέλοντας να ικανοποιήσουμε το φιλικό περιβάλλον. Γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιορισμό του προϋπολογισμού και ανατροπή των οικονομικών μας εσόδων.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Δίνοντας μας την ευκαιρία να πιστέψουμε στον εαυτό μας, να ξεπεράσουμε ζητήματα αυτοπεποίθησης. Αντιλαμβανόμαστε τι μπορούμε να καταφέρουμε και είναι βέβαιο ότι δεν θα διστάσουμε να διεκδικήσουμε σε όλους τους τομείς αυτά που θα μας ικανοποιήσουν απόλυτα.