Ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό σηματοδοτώντας μία σημαντική διαδρομή για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

23 Οκτωβρίου 2021 07:45

Ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό σηματοδοτώντας μία σημαντική διαδρομή για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

Ήρθε η στιγμή να αναγνωρίσουμε βαθύτερους φόβους που μας επηρεάζουν.

Ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό σηματοδοτώντας μία σημαντική διαδρομή για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Που θα επηρεάσει καθοριστικούς τομείς της ζωής τους το επόμενο χρονικό διάστημα.

Με τον ήλιο στο υδάτινο αυτό ζώδιο έχουμε την δυνατότητα να στραφούμε μέσα μας και να αναγνωρίσουμε ανασφάλειες. Και φόβους που ακόμα παίζουν ρόλο στη ζωή μας. Βεβαίως η καχυποψία πρωταγωνιστεί και μπορεί να οδηγήσει σε παραλογισμούς και άδικες επιθέσεις. Είναι απαραίτητο λοιπόν να διακρίνουμε κατώτερα συναισθήματα και ένταση. Και να αποφύγουμε άσκοπες αντιπαραθέσεις με καθοριστικά πρόσωπα της ζωής μας.

Σε οικονομικό επίπεδο, τα βλέμματα στρέφονται σε κληρονομικές υποθέσεις, οικονομικές συμφωνίες που σχετίζονται με τρίτους. Λογιστικές εκκρεμότητες που αφορούν ασφάλειες και κρατικούς οργανισμούς. Σημαντικό είναι να ακολουθήσουμε το ένστικτο μας καθώς είναι έντονο και μπορεί να μας προφυλάξει ή να μας κατευθύνει με θετικό τρόπο. Σε προσωπικό επίπεδο, έχουμε την δυνατότητα να αφουγκραστούμε συναισθήματα που είναι έντονα και μπορεί να μας τρομάζουν. Καλό είναι να τα εξομολογηθούμε στο ταίρι μας ή σε νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή μας καθώς αυτό θα λειτουργήσει λυτρωτικά και απελευθερωτικά για την ψυχή μας.

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο μέχρι το μεσημέρι δίνοντας μας την δυνατότητα να τακτοποιήσουμε οικονομικούς λογαριασμούς

Και να προχωρήσουμε σε οικονομικά σχέδια που μας ενδιαφέρουν άμεσα. Η ανάγκη να περάσουμε όμορφα δεν αποκλείεται να μας οδηγήσει σε ένα ρομαντικό γεύμα μέσα από το οποίο θα εκδηλώσουμε τα συναισθήματά μας και θα περάσουμε όμορφα με το ταίρι μας.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και μας δίνει ώθηση για μεγαλύτερη κοινωνικότητα, εξωστρέφεια, συναναστροφές. Επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας κυρίως σε επαγγελματικές συναλλαγές και συμφωνίες που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία.

Παράλληλα, θέματα γνώσεων και πληροφοριών έρχονται στο προσκήνιο καθώς μας ενθουσιάζουν καινούργια αντικείμενα που μας βοηθούν να εξελιχθούμε. Το κοντινό μας περιβάλλον θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς το πιθανότερο είναι να στραφούμε σε αυτό επιδιώκοντας να συζητήσουμε ζητήματα που μας απασχολούν και να χαλαρώσουμε μέσα από την κουβέντα και την παρέα. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να ξεφύγουμε πραγματοποιώντας μία κοντινή διαδρομή που θα μας βοηθήσει να ανανεωθούμε.

myastro