Joanne: η σπάνια ασθένεια που της στερεί σταδιακά την όραση και πως το The Voice την βοήθησε να βελτιώσει την υγεία της

26 Οκτωβρίου 2021 08:00

Joanne: η σπάνια ασθένεια που της στερεί σταδιακά την όραση και πως το The Voice την βοήθησε να βελτιώσει την υγεία της

Η Joanne ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show. Η νικήτρια του περσινού The Voice μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της και για την μεγάλη υποστήριξη που έχει από την αρχή μέχρι σήμερα από την Έλενα Παπαρίζου.

Joanne: η σπάνια ασθένεια που της στερεί σταδιακά την όραση και πως το The Voice την βοήθησε να βελτιώσει την υγεία της.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι με την δισκογραφική της εταιρία έχουν καταθέσει ένα τραγούδι για την φετινή Eurivision και περιμένουν να γίνει η επιλογή.

«Καταθέσαμε ένα ποπ ανεβαστικό τραγούδι με έθνικ στοιχεία και ένα πολύ ωραίο μήνυμα»

Μίλησε και για τη νόσο του Στάργκαρντ από την οποία πάσχει από τα 15

«Η νόσος Στάργκαρντ που έχω είναι ουσιαστικά εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και προκαλεί πρόβλημα στην κεντρική όραση. Δεν μπορώ να εστιάσω πολύ καλά, βλέπω θολά και δεν βλέπω τόσο έντονα τα χρώματα. Δεν υπάρχει κάποια θεραπεία. Μου έχει συμβεί κάτι πολύ ωραίο μέσω του The Voice. Με βρήκε ένα κέντρο ιατρικού βελονισμού κι ασχολείται και με την συγκεκριμένη νόσο, έχω δει βελτίωση» είπε η Joanne.

«Σίγουρα το να το ακούσουν κάποιοι άνθρωποι που το περνούν, σίγουρα παίρνουν δύναμη. Να μην σε παίρνει τόσο από κάτω… που θα σε πάρει αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω»