Kώστας Νικούλι: Πρόβα γάμου για τον γόη του «Σασμού»

26 Οκτωβρίου 2021 21:00

Kώστας Νικούλι: Πρόβα γάμου για τον γόη του «Σασμού»

Εδώ και έξι μήνες συζεί με την εντυπωσιακή ηθοποιό Κατερίνα Μαούτσου

Ο Κώστας Νικούλι φαίνεται πως έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει το «κλαμπ» των εργένηδων και να επισημοποιήσει τη σχέση του με την Κατερίνα Μαούτσου.

Ο 27χρονος πρωταγωνιστής της σειράς «Σασμός» του Alpha δεν κρύβει πως είναι τρελά ερωτευμένος με τη σύντροφό του, που είναι επίσης ηθοποιός.

Το ζευγάρι συγκατοικεί εδώ και περίπου έξι μήνες και όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα κάνουν σχέδια για τον γάμο τους.

Όπως λένε οι κοινοί τους γνωστοί, δείχνουν ευτυχισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον και απολαμβάνουν τις στιγμές που περνούν μαζί.

Από την πλευρά του, ο Νικούλι υπογράμμισε ότι διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του.

«Είμαι σε μια φάση που τρέχω αρκετά αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Κάνω αυτό που αγαπάω. Βρίσκομαι με ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Έχει ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή μου. Εδώ και έξι μήνες συζώ με την κοπέλα μου. Μένουμε μαζί.

Είναι πολύ ωραία που συγκατοικούμε. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω και είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο. Δεν σκέφτομαι ποτέ το τέλος.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέλος. Παρακολουθούμε μαζί τη σειρά και μου κάνει παρατηρήσεις. Είναι, άλλωστε, και η ίδια ηθοποιός».