Αποκλειστικά στο CIAO: Πώς διαμορφώνεται η αθηναϊκή νύχτα για τη σεζόν 2019-2020

21 Σεπτεμβρίου 2019 11:45

Μπουζουκ

Ακόμα είμαστε στο Σεπτέμβριο, όμως μετά από πολλές ανακατατάξεις και ανατροπές όλα είναι έτοιμα για την επόμενη σεζόν της αθηναϊκής νύχτας, η οποία διαμορφώνεται ως εξής:

Σφακ

Βοτανικός

Νότης Σφακιανάκης, Σταμάτης Γονίδης

Μετά από τρία χρόνια συνεχόμενης πορείας με την Μάκη Δημάκη, ο Βοτανικός επιστρέφει  ανανεωμένος και με ένα σχήμα που θα πρωταγωνιστήσει στη διασκέδαση της πόλης. Μια από τις μεγαλύτερες συνεργασίες – έκπληξη που θα δούμε φέτος, καθώς δύο πολύ μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού, Σταμάτης Γονίδης και Νότης Σφακιανάκης, συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στην Αθήνα.

 

Θεοδωρ

Teatro Music Hall

Νατάσσα Θεοδωρίδου, Πέτρος Ιακωβίδης

Η Νατάσα Θεοδωρίδου τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται μονίμως με τον επιχειρηματία που έχει στην ιδιοκτησία του το Teatro Music Hall, τον Κώστα Μπερτάκη. Τις τελευταίες σεζόν την έχουμε δει τόσο στο Fantasia της Αθήνας όσο και στο Vogue Club της Θεσσαλονίκης. Πλέον, όσα ακούγονται τη θέλουν να έχει κλείσει την επόμενη συμφωνία της με τον επιχειρηματία για την μεγαλύτερη πίστα που έχει στην ιδιοκτησία του στην οποία θα είναι η μόνη που θα βρίσκεται στο τιμόνι του προγράμματος. Ύστερα από έναν χρόνο απουσίας από τον χάρτη της διασκέδασης, το Teatro Music Hall επιστρέφει ξανά στη νύχτα μια συνεργασία που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Μαζί της στην πίστα του Teatro θα εμφανιστεί ο πολυτάλαντος νέος καλιτέχνης Πέτρος Ιακωβίδης που τα τελευταία χρόνια την ακολουθεί σε πολλές μουσικές της εμφανίσεις

 

Μαζων

Fever

Γιώργος Μαζωνάκης, Αντύπας

Και οι νέες συνεργασίες, που δεν έχουμε δει ξανά, δεν τελειώνουν εκεί. Το Fever, τον χειμώνα 2019, ετοιμάζεται επίσης να υποδεχθεί ένα σχήμα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα πρωταγωνιστήσει στη διασκέδαση. Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα συναντήσει για πρώτη φορά επί σκηνής τον Αντύπα και μαζί θα δημιουργήσουν ένα από τα πιο δυναμικά σχήματα της σεζόν. Δύο σπουδαίοι εκπρόσωποι του λαϊκού τραγουδιού ενώνουν τις δυνάμεις και τις επιτυχίες τους και ετοιμάζονται να βάλουν «φωτιά» στη διασκέδαση της πόλης. Ύστερα από αρκετά χρόνια, ο Γιώργος Μαζωνάκης αποχωρεί από το Έναστρον, με το οποίο συνέδεσε για τα καλά το όνομά του, και ξεκινά μια νέα σειρά εμφανίσεων εκεί που πέρσι απολαύσαμε ένα ακόμα ξεχωριστό σχήμα, τον Θέμη Αδαμαντίδη με την Έλλη Κοκκίνου.

Σαμπ

Φωταέριο

Γιώργος Σαμπάνης, Καίτη Γαρμπή, Τάμτα

Ο Γιώργος Σαμπάνης αποχωρεί από το ACRO ύστερα από πολλά χρόνια συνεργασίας με το νυχτερινό κέντρο. Πλέον, ο καλλιτέχνης αλλάζει πορεία στις εμφανίσεις του και ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα συνεργασία που θα μαγνητίσει το ενδιαφέρον. Γιώργος Σαμπάνης και Φωταέριο ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να απογειώσουν για τα καλά το κέφι και τη διασκέδαση στην Αθήνα. Μια συνεργασία που αναμφίβολα δεν θα περιμέναμε και αποτελεί μεγάλη έκπληξη για τα φετινά πράγματα στη νυχτερινή Αθήνα. Τον περασμένο χειμώνα, στην πίστα του κέντρου είδαμε μια συνεργασία που ξεχώρισε, το Γιάννη Πλούταρχο με τη Μελίνα Ασλανίδου. Μαζί με το Γιώργο Σαμπάνη στην πίστα στο Φωταέριο θα συναντήσουμε την Καίτη Γαρμπή μετά από ένα χρόνο απουσίας από τις πίστες της Αθήνας

Πάολ

 Έναστρον

Πάολα, Γιώργος Κουρκούλης

Στο Έναστρον επιστρέφει φέτος τον χειμώνα για ακόμα μια φορά η Πάολα, όπως επίσης και ο Νίκος Κουρκούλης και μαζί ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν το απόλυτο δίδυμο διασκέδασης του χειμώνα 2019. Εκείνον, τον είδαμε στην ίδια πίστα και πέρσι, μαζί με την Άντζελα Δημητρίου και το Γιώργο Μαζωνάκη, σε ένα σχήμα που έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ έναν χρόνο πριν, εκεί είχαμε δει την Πάολα με το Γιώργο Μαζωνάκη και το Στέλιο Ρόκκο. Πλέον, Πάολα και Νίκος Κουρκουλης είναι το επόμενο hot δίδυμο. Δύο πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες και μια από τις πιο δημοφιλείς πίστες της πόλης ενώνουν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα θα είναι αναμφίβολα ανεπανάληπτο.

Μενιδ

 Frangelico

Χρήστος Μενιδιάτης, Νίκος Μακρόπουλος

Το καλοκαίρι αυτό το Frangelico συνέχισε την πορεία επιτυχίας του και στην πίστα του βρέθηκαν Γιώργος Γιαννιάς και Χρήστος Χολίδης οι οποίοι θα συνεχίσουν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Οι δύο τραγουδιστές έκαναν και πάλι το νυχτερινό κέντρο τον νούμερο ένα προορισμό της Αθήνας και συνέχισαν για ακόμα μια φορά την επιτυχημένη πορεία του. Τον περασμένο χειμώνα, είδαμε επίσης ένα ιδιαίτερο σχήμα εκεί, τον Σταμάτη Γονίδη με τον Νίκο Μακρόπουλο. Τον τελευταίο θα δούμε και πάλι φέτος στη σκηνή του, αυτή τη φορά να συνοδεύεται από το Χρήστο Μενιδιάτη απο τις αρχές Οκτωβρίου. Εν αναμονή και της επίσης ανακοίνωσης της συνεργασίας αυτής που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στην αθηναϊκή διασκέδαση αυτόν το χειμώνα.

Ππέγκ

 Φως, Γκάζι

Πέγκυ Ζήνα

Ύστερα από ένα χρόνο απουσίας από τις πίστες της Αθήνας, η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει με ένα πολύ διαφορετικό project από τη σκηνη του ΦΩΣ. Το κέντρο ανοίγει και πάλι τις πόρτες του και ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες των τελευταίων δεκαετιών σε ένα πρόγραμμα πολύ διαφορετικό από εκείνα που την έχουμε δει μέχρι σήμερα. Τον περασμένο χειμώνα το ΦΩΣ παρέμεινε κλειστό, ενώ την τελευταία φορά στη σκηνή του είδαμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Καρ 

Ιερά Οδός

Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος

Για ακόμα έναν χειμώνα, η πίστα της Ιεράς Οδού ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το σπουδαίο Βασίλη Καρρά. Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, ο σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης ανεβαίνει στη σκηνή αυτή με μια συνεργασία – έκπληξη, αφού στο πλευρό του θα έχει ένα ακόμα μεγάλο όνομα, μια αναπάντεχη συνεργασία που σίγουρα δεν περιμέναμε, το Γιάννη Πλούταρχο. Αναμφίβολα, μια από τις πιο δυνατές συνεργασίες που θα δούμε τον φετινό χειμώνα.

 

Οικον 

Κέντρο Αθηνών

Νίκος Οικονομόπουλος

Από τη στιγμή που ο Νίκος Οικονομόπουλος έριξε την αυλαία του στο Κέντρο Αθηνών, ανανέωσε το ραντεβού του με τους θαυμαστές του για το φθινόπωρο. Για ακόμα μία σεζόν, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανεβαίνει στη συγκεκριμένη πίστα και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο τραγουδιστής ανεβαίνει στην ίδια πίστα, πράγμα καθόλου περίεργο, αφού μας έχει συνηθίσει σε μακροχρόνιες συνεργασίες με κέντρα. Έτσι, ύστερα από τις πολλές σεζόν συνεργασίες με το Fever, ήρθε η σειρά για το Κέντρο Αθηνών με το οποίο φαίνεται πως θα συνεχίσει την κοινή του πορεία για πολύ ακόμα. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει άλλωστε, και το δίδυμο αυτό ήταν ένας από τους μεγάλους νικητές της περασμένης χρονιάς.

Βερ

ΥΤΟΝ

Νίκος Βέρτης

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Νίκος Βέρτης, ένα από τα μεγαλύτερα χαρτιά της νυχτερινής διασκέδασης, θα είναι και πάλι παρών στο χάρτη της νύχτας από την πίστα του ΥΤΟΝ. Το νυχτερινό μαγαζί που ο ίδιος εγκαινίασε πριν από τρεις σεζόν, συνεχίζει σταθερά τη συνεργασία του μαζί του και το μόνο βέβαιο είναι πως μαζί θα μας χαρίσουν ακόμα μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στην πόλη που θα συζητηθούν. Κλασικά, είναι ένα από τα σχήματα που θα δούμε να κάνουν πρεμιέρα λίγο πριν φύγει το έτος, οπότε απομένει λίγος καιρός ακόμα υπομονής μέχρι την επιστροφή του τραγουδιστή.

Λαίδη

4711

Γιώργος Τσαλίκης, Άντζελα Δημητρίου

Πέρσι, απολαύσαμε στο 4711 τον Γιώργο Τσαλίκη με τους Onirama. Ήταν ένα από τα σχήματα που κέρδισαν τις εντυπώσεις και αγαπήθηκαν πολύ στην πόλη. Η επιτυχία του καλλιτέχνη τον οδήγησε στη συνέχεια των εμφανίσεων αυτών και φέτος, ωστόσο με διαφορετικό παρτενέρ και συγκεκριμένα, μια από τις πιο αγαπημένες γυναικείες φωνές του λαϊκού τραγουδιού, την Άντζελα Δημητρίου. Παρά τα πολλά χρόνια πορείας τους στην ελληνική μουσική, δεν έχει τύχει να δούμε ξανά τους δύο αυτούς καλλιτέχνες μαζί στην ίδια πίστα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το μοναδικό αυτό πρόγραμμα που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στα βόρεια προάστεια και όχι μόνο.

Μελισ

ΒΟΧ

Melisses

ΒΟΧ και Μέλισσες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους τα τελευταία χρόνια και έχουν ταυτίσει για τα καλά τις πορείες τους. Η επιτυχία της συνεργασίας τους ήταν αναπάντεχα μεγάλη και γρήγορα έγιναν ένα από τα hot spot της διασκέδασης στην πόλη. Φέτος, φυσικά, για ακόμα μια σεζόν θα συνεργαστούν και θα μας χαρίσουν ένα πρόγραμμα δοκιμασμένο για όσους θέλουν ένα στέκι για σίγουρη διασκέδαση.

 

κλαμπ

Οι θρύλοι της αθηναϊκής νύχτας επιστρέφουν στο clubbing

Aκριβώς δίπλα στο Φωταέριο μετακομίζει το υπερ- eπιτυχημένο club Voodoo που λειτουργούσε πέρσι πάνω από το Acro. Εκεί, ετοιμάζεται πυρετωδώς το comeback του Privilege του Βασίλη Τσιλιχρήστου, ενός club restaurant που είχε γράψει ιστορία στην Αθηναϊκή νύχτα πριν από την κρίση. Την black&white διακόσμηση, μάλιστα, έχει αναλάβει ο Νότης Χριστοδούλου – νικητής του πρώτου Fame Story.

Ένα άλλο μεγάλο comeback στην αθηναϊκή νύχτα θα είναι και αυτό του κλαμπ Kalua, το οποίο έχουν πλέον αναλάβει ο Σεμπάστιαν και η Παολίνα Διαμαντούλη και θα επιστρέψει στο γνώριμο χώρο του, στο υπόγειο της οδού Αμερικής.