Η Λιβ Τάιλερ άλλαξε χτένισμα για τη νέα σεζόν και είναι κούκλα

21 Σεπτεμβρίου 2019 12:32

Τάιλερ

Η Λιβ Τάιλερ δεν κάνει εύκολα αλλαγές στο χτένισμά της… Τα τελευταία χρόνια μένει πιστή στο ίσιο, μακρύ hairlook, χωρίς κάποιες ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Όλα αυτά μέχρι πρότινος, μιας και η ηθοποιός αποφάσισε να τολμήσει επιτέλους κάτι διαφορετικό στην κόμη της. Θέλεις ο Σεπτέμβρης -που είναι ο κατεξοχήν μήνας των αλλαγών- ή οι διάσημες φίλες της που έχουν ήδη διαβεί την πόρτα του κομμωτηρίου τολμώντας κάτι διαφορετικό στα μαλλιά τους και ο αέρας της ανανέωσης χτύπησε την πόρτα της.
Με τη βοήθεια του celebrity hairstylist Renato Campora, η ηθοποιός πήρε απόφαση να κόψει για πρώτη φορά στη ζωή της μακριές αφέλειες στα μαλλιά της, που καλύπτουν το μέτωπό της, φτάνοντας στο ύψος των φρυδιών της, ενώ παράλληλα, έκοψε μερικά layers που πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπό της.

https://www.instagram.com/p/B2k8X6mBS_x/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ντεμπούτο με το νέο της hairlook έγινε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί με τον Brad Pitt, «Ad Astra», για την οποία επέλεξε χαλαρούς ρομαντικούς κυματισμούς.
«Nέα φράντζα, χαλαροί κυματισμοί» έγραψε χαρακτηριστικά ο hairstylist στον προσωπικό του λογαριασμό, ανεβάζοντας παράλληλα διάφορες φωτογραφίες και video με το νέο κούρεμά της Λιβ.

https://www.instagram.com/p/B2kS3qFh0dV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε εμάς άρεσε πάρα πολύ πάντως και οι αφέλειες τονίζουν το βλέμμα της και δίνουν μία νεανική εικόνα.