Britney Spears: Πήρε το πολυπόθητο εξιτήριο απ’ το ψυχιατρείο και το ‘ριξε στη γυμναστική (vds)

27 Απριλίου 2019 20:00

Ένας μήνας εγκλεισμού και δη σε ψυχιατρείο, όσες ανέσεις και να σου παρέχονται, δεν είναι και αστείο. Και η περίπτωση της Britney Spears ήταν πολύ σοβαρή. Τα προβλήματα υγείας του πατέρα της, Jamie, με τον οποίο είναι στενά συνδεδεμένη παιδιόθεν την οδήγησαν σε αυτό.

Και ενώ οι φήμες εξ… Αμερικής έλεγαν πως χειροτερεύει η κατάσταση της υγείας της, ήρθε το πολυπόθητο εξιτήριο και τώρα η σταρ χαμογελάει. Περισσότερο.

Στη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα των καθολικών η 37χρονη διάσημη τραγουδίστρια είχε πάρει προσωρινά άδεια εξόδου από την ψυχιατρική κλινική και την εντόπισαν φωτογράφοι στο Beverly Hills. Aλλά, η ατημέλητη εμφάνισή της και το κουρασμένο της πρόσωπο προκάλεσαν έντονη ανησυχία στους θαυμαστές της για την υγεία της, γεγονός που την ανάγκασε να αποτανθεί στους φαν της με ένα σύντομο βίντεο μέσω του Instagram για να διαψεύσει τις επίμονες φήμες. «Όλα πάνε καλά», διαβεβαίωσε. «Η οικογένειά μου πέρασε πολλά το τελευταίο διάσημα και χρειαζόμουν χρόνο για να συνέλθω, αλλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Θα επανακάμψω πολύ σύντομα».

Το είπε, το έκανε, το νιώθει και όλα είναι καλύτερα.

TIP

Εδώ να σημειώσουμε ή μάλλον να υπενθυμίσουμε ότι, καθ’ όλη τη διάρκεια του εγκλεισμού της, είχε την απόλυτη στήριξη -δημόσια και μη- από τον σύντροφό της. Welcome back!

EXTRA TIP

Όλη αυτή η περιπέτεια είχε ως αποτέλεσμα να πάρει και κάποια κιλάκια. Έτσι, αφότου βγήκε, το έριξε στην γυμναστική και πολύ καλά έπραξε.

 

https://www.instagram.com/p/BwnqpG5g7qn/?utm_source=ig_embed