Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί επικοινωνιακά σήμερα

2 Νοεμβρίου 2021 07:45

Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί επικοινωνιακά σήμερα

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει επικοινωνιακά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί επικοινωνιακά σήμερα.

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από εμμονές και προκαταλήψεις που ταλαιπωρούν το μυαλό μας. Και επηρεάζουν την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί επικοινωνιακά σήμερα. Καθώς είναι εύκολο να ξεφύγουμε και να εκφράσουμε με απότομο και σκληρό τρόπο τις ανασφάλειες και τους φόβους μας σε συνεργάτες και σύντροφο. Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι οι σκληρές κουβέντες και η αδιαλλαξία θα τραυματίσουν τις σχέσεις και δεν θα μας προσφέρουν το αναμενόμενο.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε επίσης σε νέες συμφωνίες που μας ενδιαφέρουν καθώς είναι εύκολο να γίνουμε εριστικοί και προκλητικοί με πρόσωπα που μπορούν να μας βοηθήσουν. Παρασκηνιακές συζητήσεις μπορεί να μας επηρεάσουν, είναι σώφρων να προχωρήσουμε σε ότι θέλουμε να πετύχουμε χωρίς να επηρεαζόμαστε από αμφιβολίες. Άλλωστε επιδιώκοντας να κατευθύνουμε τις συζητήσεις είναι βέβαιο ότι θα προκληθούν εντάσεις και προβλήματα.

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα περνάει στον Ζυγό ενισχύοντας την ανάγκη για συντροφικότητα, εξωστρέφεια και έντονη κοινωνική ζωή.

Η ανάγκη να φλερτάρουμε και να έχουμε την αποδοχή των γύρω μας καθίσταται πρωταγωνιστικοί. Μέσα από τους άλλους αντιλαμβανόμαστε την δική μας αξία. Σημαντικό είναι βέβαια να ξεφύγουμε από φόβους και ανασφάλειες που μας προκαλεί η μοναχικότητα. Δεν αποκλείεται να μας οδηγήσουν σε υποχωρήσεις έναντι προσώπων που δεν το αξίζουν.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο μέσα στην ημέρα σταθεροποιητές συναισθήματα και βοηθά να βρούμε την αυτοπεποίθησή μας. Διεκδικούμε την σταθερότητα και την ασφάλεια στην σχέση χωρίς να βάζουμε σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές μας ανάγκες. Οι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν μέσα στην ημέρα θα είναι σημαντικές τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θα εμπνέουν μακροβιότητα, αυτοπεποίθηση και υπευθυνότητα και αυτό θα μας βοηθήσει να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία την προσωπική μας πορεία.

myastro