GNTM 4: η αναπάντεχη προσθήκη στους top 11 αιφνιδίασε τους πάντες – Περισσότερη έκπληξη προκάλεσε η αποχώρηση του Ντίνου

2 Νοεμβρίου 2021 09:20

GNTM 4: μια αναπάντεχη προσθήκη στους top 11 αιφνιδιάζει τους πάντες

Νέα μέρα ξημερώσε για το GNTΜ 4, με τις πρωινές συζητήσεις να επικεντρώνονται  στην αποχώρηση της Άννας Βαλτατζή. Όσο προχωρά ο διαγωνισμός, τόσο πιο γρήγορα φαίνεται να προσαρμόζονται τα μοντέλα στις εξελίξεις.

GNTM 4: μια αναπάντεχη προσθήκη στους top 11 αιφνιδιάζει τους πάντες.

Εκτός κι αν αυτές επηρεάζουν τα μαθηματικά! Μια αναπάντεχη προσθήκη στο top11 αιφνιδιάζει τους πάντες και «απειλεί» να αλλάξει τα δεδομένα του διαγωνισμού. Η είσοδος του Αιμιλιανού Κλαυδιανού, ανέβασε ξανά τον αριθμό των συμμετεχόντων σε 12. Ο ίδιος μπήκε τελικά στο σπίτι του GNTM, αφού κατά την φάση των Bootcamp ήταν ένας από τους επιλαχόντες, σε περίπτωση που κάποιος άλλος αποχωρούσε οικειοθελώς, όπως έγινε με τον Βασίλη Παρωτίδη.

Μία νέα προσθήκη ήρθε να ταράξει τα νερά για τα επίδοξα μοντέλα και δεν είναι άλλη από του Αιμιλιανού Κλαυδιανού, ανεβάζοντας ξανά τον αριθμό των συμμετεχόντων σε 12. Στην συνέχεια, τα μοντέλα του διαγωνισμού μόδας πόζαραν για μια καμπάνια περίεργων ροφημάτων με το… γευστικό αποτύπωμα του διατροφολόγου τους Μάνου Δημητρούλη. Η γλύκα της νίκης σε αυτήν την γευστική αναμέτρηση ήταν μια επαγγελματική φωτογράφηση δια χειρός Xander Romanov.

Στην δοκιμασία αποχώρησης που ακολούθησε, οι συμμετέχοντες ήρθαν κοντά στην φύση, όπου σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, πόζαραν μπροστά στον φακό του Δημήτρη Κλεάνθους, εκτελώντας αγροτικές εργασίες. Ορισμένοι δεν κατάφεραν να γίνουν ένα με την φύση ενώ άλλοι ένιωσαν έξω από το φυσικό τους περιβάλλον.

Όπως αποφάσισαν οι τέσσερις κριτές, Δημήτρης Σκουλός, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Άγγελος Μπράτης και Ζενεβιέβ Μαζαρί ο παίκτης που τα βρήκε σκούρα στην φύση κι αποχώρησε, ήταν ο Ντίνος Κρίτσης. Μάλιστα, ο παίκτης πλάνταξε στο κλάμα γιατί ένιωσε πως αυτό που του συνέβη ήταν άδικο γιατί ήθελε πολύ να φτάσει ψηλά.