Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού αποζητά την ισορροπία και την αρμονία στις διαπροσωπικές σχέσεις

3 Νοεμβρίου 2021 07:45

Η Σελήνη στο ζώδιο του ζυγού αποζητά την ισορροπία και την αρμονία στις διαπροσωπικές σχέσεις

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό προτρέποντας τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς σε εξόδους, διασκέδαση, έντονη κοινωνική ζωή.

Η Σελήνη στο αέρινο αυτό ζώδιο αποζητά την ισορροπία και την αρμονία στις διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι σημαντικό να αποφεύγουμε καυγάδες και ένταση με τα καθοριστικά πρόσωπα της ζωής μας. Μας δίνεται η ευκαιρία μέσα στην ημέρα να προχωρήσουμε σε συνεργασίες και συμφωνίες επαγγελματικής φύσεως. Που μπορεί να εξελιχθούν θετικότατα για εμάς. Απαραίτητο είναι βέβαια να αφουγκραστούμε τις δικές μας ανάγκες και να τις εκφράσουμε χωρίς φόβο και πάθος σε όλα τα επίπεδα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν φορές που θα υποχωρήσουμε έναντι των απαιτήσεων των άλλων μη ικανοποιώντας τον εαυτό μας.

Είναι επιτακτική ανάγκη λοιπόν να απαιτήσουμε ισότιμες σχέσεις χωρίς την ανασφάλεια της μοναξιάς και της απόρριψης να επηρεάζει την στάση μας. Σε προσωπικό επίπεδο, η ανάγκη για εξωστρέφεια και κοινωνικότητα γίνονται εντονότερες από πότε. Το φλερτ και οι έξοδοι ομορφαίνουν την ημέρα και μας φέρνουν πιο κοντά με πρόσωπα που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Οι γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν θα είναι καθοριστικές. Αρκεί να δώσουμε χώρο στον εαυτό μας να εκφραστεί. Ο περιορισμός της αυτοέκφρασης αργά ή γρήγορα θα εκδηλωθεί απότομα προκαλώντας εντάσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Υδροχόο απογειώνει την αισιοδοξία και ευνοεί σημαντικά επαγγελματικές συμφωνίες.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για την ανάμειξη μας σε μεγάλες ομαδικές επιχειρήσεις που θα μας ενθουσιάσει σου. Άλλωστε μέσα από αυτές δεν αποκλείεται να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη των στόχων μας. Αισθηματικά, η θετική μας διάθεση ισορροπεί πιθανές εντάσεις του προηγούμενου διαστήματος και βοηθά να ξεπεραστούν διαφωνίες. Οι όμορφες σκέψεις και προτάσεις που μπορεί να έχουμε λειτουργούν ευεργετικά στην σχέση μας. Γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική μας ζωή που θα είναι ευοίωνο.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανασύρει απωθημένα, ανασφάλειες και φόβους. Τάσεις ελέγχου και χειριστικές συμπεριφορές μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα σε σχέσεις και συνεργασίες. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να οδηγηθούν σε εκρηκτικές κόντρες.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή στον Ζυγό βοηθούν στην καλή επικοινωνία. Οι συναντήσεις που θα έχουμε θα αποκαταστήσουν την διάθεσή μας και θα μας δώσουν την ευκαιρία να περάσουμε όμορφες στιγμές με πρόσωπα που μας διασκεδάζουν και μας θαυμάζουν.

myastro