Ζητήματα ηθικών αξιών, υλικής και ψυχολογικής ασφαλείας έρχονται στην επιφάνεια

4 Νοεμβρίου 2021 07:45

Ζητήματα ηθικών αξιών, υλικής και ψυχολογικής ασφαλείας έρχονται στην επιφάνεια

Στις 23:15 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που θα επηρεάσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του δεύτερου δεκαημέρου. Οι συνθήκες είναι έντονες καθώς η ακριβείας αντίθεση των Φώτων με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αφήνει περιθώρια για σταθερότητα, ηρεμία, αρμονική εξέλιξη των πραγμάτων.

Ζητήματα ηθικών αξιών, υλικής και ψυχολογικής ασφαλείας έρχονται στην επιφάνεια. Και επηρεάζουν καταλυτικά οικονομικές και προσωπικές σχέσεις. Συνεργασίες μπορεί να ανατραπούν με αιφνίδιο τρόπο λόγω των έντονων συγκρούσεων για διαφωνίες που κυρίως επικεντρώνονται σε οικονομικό επίπεδο. Παράλληλα, αλλαγές σε συμφωνίες που αφορούν τρίτους, δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς μπορεί να προκαλέσουν υπερένταση καθώς καλούμαστε να διαχειριστούμε με διαφορετικό τρόπο τα οικονομικά αποθέματα. Αισθηματικά, η νευρικότητα και η καχυποψία έρχονται ορμητικά στο προσκήνιο αφού δεν είναι εύκολο να συγκρατήσουμε τα έντονα συναισθήματα που νιώθουμε. Είναι απαραίτητο να δείξουμε διαλλακτικότητα και να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο για την εξέλιξη της σχέσης μας.

Ο Άρης από τον Σκορπιό σε συγκλίνων τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο δεν μας διευκολύνει να κινηθούμε χωρίς προβλήματα. Η απογοήτευση και η υπερένταση αναδεικνύονται σε κάθε δράση καθώς αντιμετωπίζουμε σημαντικά ζητήματα στην εξέλιξη των οικονομικών και συναισθηματικών υποθέσεων.

Η Αφροδίτη από την τελευταία με μοίρα του Τοξότη σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής ξέγνοιαστης

Που η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα την χαρακτήριζε. Από εδώ και στο εξής οι συνθήκες αλλάζουν καθώς είναι πιθανό να περιορίσουμε αυστηρά τις ανάγκες μας. Προχωρώντας σε αγορές ή δράσεις που είναι άκρως απαραίτητες. Προσοχή θα πρέπει να δείξουν κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού αφού δονούνται για τα καλά σημαντικοί τομείς της ζωής τους. Ταύροι και Σκορπιοί οφείλετε να διαχειριστείτε με απόλυτη ψυχραιμία ζητήματα που προκύπτουν σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Η ευκολία με την οποία θα οδηγηθείτε σε ρήξεις θα αιφνιδιάσει και εσάς τους ίδιους. Πιθανές είναι επίσης οι νέες γνωριμίες που έρχονται από το πουθενά για να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Λέοντες και Υδροχόοι κρατήστε χαμηλούς τόνους στο επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον αν δεν θέλετε να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις. Ανατρεπτικές επιλογές μπορεί να σας ξεβολέψουν, όμως μακροπρόθεσμα θα εντοπίσετε ότι σας βοήθησαν στην προσωπική σας εξέλιξη. Δεν πρέπει να τις φοβηθείτε.

myastro