Ζήσης Ρούμπος: «Τα αδιαχείριστα συναισθήματα καταλήγουν σε βία λεκτική, ψυχολογική ή σωματική»

6 Νοεμβρίου 2021 09:20

Ζήσης Ρούμπος: «Τα αδιαχείριστα συναισθήματα καταλήγουν σε βία λεκτική, ψυχολογική ή σωματική»

Ο Ζήσης Ρούμπος μίλησε ανοιχτά για τα λάθη του, πως προσπάθησε να τα αλλάξει, αλλά και για τη καριέρα του.

Ζήσης Ρούμπος: «Τα αδιαχείριστα συναισθήματα καταλήγουν σε βία λεκτική, ψυχολογική ή σωματική».

Η κάμερα του Mega βρήκε τον ηθοποιό στο περιθώριο της θεατρικής παράσταση που συμμετέχει «Σεσουάρ για δολοφόνους». Εκεί αποκάλυψε ότι έχει προσπαθήσει 5 φορές να εισαχθεί στην σχολή Καλών Τεχνών, χωρίς επιτυχία.

Σπούδασε στη δραματική σχολή μέσα σε αντίξοες οικονομικά συνθήκες όταν στο 2ο έτος έχασε τη μητέρα του. Τότε αναγκάστηκε να δουλέψει ως σερβιτόρος ή ακόμη και κλόουν σε παιδικά πάρτι, ενώ παράλληλα τον βοήθησαν οικονομικά και οι συμφοιτητές του.

Αναφέρθηκε επίσης στη προσπάθεια του να καταπολεμήσει τα πατριαρχικά κατάλοιπα μέσα του

«Τα αδιαχείριστα συναισθήματα καταλήγουν σε βία λεκτική, ψυχολογική ή σωματική. Ψυχολογική βία είναι αυτό που σε μία σχέση απειλείς ή αφήνεις να εννοηθεί πως θα υπάρξει κάποια ποινή ή τιμωρία. Τα μούτρα, να φεύγω και να μην σου μιλώ για μέρες και να σε τιμωρώ ψυχολογικά γιατί μου αντιμίλησες ή γιατί τσακωθήκαμε και με έβρισες»

Παραδέχτηκε για ακόμη μια φορά ότι έχει ασκήσει και ο ίδιο ψυχολογική βία, κατανοώντας ότι η δική του συμπεριφορά δημιουργούσε δυστυχία στη σχέση του.

«Είπα ότι θα το αλλάξω, όταν η συμπεριφορά μου μέσα στην σχέση, μου δημιουργούσε δυστυχία. Οι δύο άνθρωποι που χρωστώ τις μεγαλύτερες αλλαγές στην ζωή μου είναι η μητέρα μου κι η γυναίκα μου». Δήλωσε ο Ζήσης Ρούμπος.