Τζένη Διαγούπη: «Από πάρα πολύ μικρή έμαθα ότι δεν θα μπορέσω να κάνω ένα παιδί…»

7 Νοεμβρίου 2021 20:15

Τζένη Διαγούπη: «Από πάρα πολύ μικρή έμαθα ότι δεν θα μπορέσω να κάνω ένα παιδί...»

Η Τζένη Διαγούπη μίλησε στην Ζωή Κρονάκη για το πρόβλημα υγείας που της στέρησε την δυνατότητα να αποκτήσει ένα βιολογικό παιδί. Παράλληλα ανοίχτηκε σχετικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές και πως αυτές πρέπει να καταγγέλλονται.

Τζένη Διαγούπη: «Από πάρα πολύ μικρή έμαθα ότι δεν θα μπορέσω να κάνω ένα παιδί…».

«Από πάρα πολύ μικρή έμαθα ότι δεν θα μπορέσω να κάνω ένα παιδί λόγω προβλημάτων υγείας. Δεν το συνειδητοποίησα αλλά όταν πέρασε ο καιρός κατάλαβα ότι δεν θα μπορέσω να έχω ένα δικό μου, φυσικό παιδί, οπότε ίσως κάποια στιγμή θα μπορούσα να υιοθετήσω. Υπήρξε μία επέμβαση που έκανα και δεν θα μπορούσα να κάνω παιδί»

«Ήμουν στα 33 όταν το έμαθα. Δεν μου φάνηκε κάτι παράξενο, μετά τα 40 είπα ότι θα ήθελα να βρω ένα παιδί και να το μεγαλώσω αλλά είναι δύσκολες οι συνθήκες». Είπε η ηθοποιός.

«Από την αρχή του κόσμου υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Το “φαίνεσθαι” είναι το πρόβλημα, το μέσα μας δεν φαίνεται. Τα κιλά μπαίνουν και βγαίνουν, ο άνθρωπος όμως παραμένει εκεί. Αν δεν μας θέλει ένας γκόμενος επειδή είμαστε χοντρές δεν πειράζει κι αυτός κάποιο πρόβλημα θα έχει», είπε.

Η Τζένη Διαγούπη στη συνέχεια της εκπομπής δήλωσε χαρακτηριστικά

«Πρέπει να λέμε τι μας συμβαίνει γιατί έχουμε ένα πολύ μικρό βήμα, όχι κάτι μεγάλο και πρέπει να μιλάμε στον κόσμο. Δηλαδή να μην κρύβουμε τα πράγματα. Αν δεν τα πούμε, αυτά μεγαλώνουν και βλέπουμε τι γίνεται όταν ένα πράγμα μεγαλώνει. Αναφέρομαι στα πάντα».

«Στο ελληνικό #metoo εγώ δεν βάζω πουθενά το λιθαράκι μου, απλά λέω τι μου έχει συμβεί εμένα και αν σας έχει συμβεί και σας να μην κάνετε πίσω αλλά να το πείτε».

«Εγώ δεν έχω έρθει σε τέτοια δύσκολη θέση. Τώρα αν κάποιος μίλησε άσχημα πάνω στην πρόβα ή πάνω στο γύρισμα, αυτό θεωρώ πως μετά το ξεχνάς. Περνάει. Αλλά όταν κάποιος έχει βιάσει την ψυχή σου, γιατί για το σώμα σου δεν θέλω να το συζητήσω, είσαι σε μια δύσκολη κατάσταση εκείνη τη στιγμή και μάλλον, όπως αποδείχθηκε, το κουβαλάς για πάρα πολύ καιρό πάνω σου» είπε η ηθοποιός στην Ζωή Κρονάκη.