Ο μιντιάκιας: ο εξονυχιστικός έλεγχος των Μαχητών στο Survivor, η σιγουριά του ΣΚΑΪ για Σπυροπούλου και η αντικαταστάτρια της Τούνη

8 Νοεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: ο εξονυχιστικός έλεγχος των Μαχητών στο Survivor, η σιγουριά του ΣΚΑΪ για Σπυροπούλου και η αντικαταστάτρια της Τούνη

Πυρετός επαφών για το νέο Survivor. Ο Ατζούν ετοιμάζει την τελική λίστα του από τους 200 Διάσημους που έχει στα χέρια του, αλλά υπάρχουν και οι Μαχητές. Οι οποίοι πέρασαν ήδη την πρώτη οντισιόν. Η δεύτερη θα είναι τα αγωνίσματα. Στην οποία θα δοθεί και το μεγαλύτερο βάρος.

Ο μιντιάκιας: ο εξονυχιστικός έλεγχος των Μαχητών στο Survivor, η σιγουριά του ΣΚΑΪ για Σπυροπούλου και η αντικαταστάτρια της Τούνη.

Γιατί καλή η ίντριγκα που θέλει ο Τούρκος παραγωγός για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά τα αγωνίσματα παίζουν πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο. Και ο Ατζούν δεν θέλει να πάθει ό,τι πέρυσι στα θέματα τραυματισμών και φυσικής κατάστασης. Που πλήγωσαν πολύ το ριάλιτι.

«Θα ήθελα να δω τον εαυτό μου στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια. Αν είναι κάτι που να μου τραβάει δηλαδή το ενδιαφέρον, είμαι άνθρωπος που αγαπάει πάρα πολύ την τηλεόραση». Λέτε να το είπε τυχαία η Πέγκυ Ζήνα; Δεν το νομίζω. Έτσι μου σφύριξε ένα πουλάκι.

Μάλιστα δεν είναι η μοναδική τραγουδίστρια που παίζει να τη δούμε παρουσιάστρια. Ήδη, το όνομά της ακούγεται πάρα πολύ έντονα στα υψηλά κλιμάκια του σταθμού. Κι εκείνη είναι απόλυτα θετική. Άλλωστε, η μέχρι τώρα συνεργασία με το μεγάλο αφεντικό είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική.

Ποιο θα είναι το νέο κόνσεπτ που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο νέο αυτό το κόνσεπτ για την παρουσιάστρια; Και γιατί στον σταθμό του Φαλήρου είναι σίγουροι ότι η Σπυροπούλου θα είναι και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον σταθμό;

Λέτε η Λάουρα Νάργες να είναι τελικά η αντικαταστάτρια της Ιωάννας Τούνη στο Just; Πάντως η σχέση της με την Acun Medya έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα. Και όλα δείχνουν συμφωνία με άλλη εταιρεία παραγωγής. Γι’ αυτό και φούντωσαν τα σενάρια για το Just.

Πάντως, η Λάουρα δεν παίζει μόνη της. Δεν αποκλείεται τελικά να κάνει την έκπληξη και να δούμε στο Just τη Δήμητρα Κατσαφάδου. Μην ξεχνάμε ότι έκανε γκεστ στο σόου και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι στο σόου ήθελαν να μείνει η Τούνη, στην οποία πόνταραν πάρα πολλά. Όμως κατάλαβαν ότι δεν γινόταν…