Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έχω παίξει στο θέατρο τη μέρα που πέθανε η μητέρα μου»

8 Νοεμβρίου 2021 09:20

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έχω παίξει στο θέατρο τη μέρα που πέθανε η μητέρα μου»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Good people» Η ίδια μιλά για τη σχέση με τα παιδιά της και για το γεγονός αν την έχουν πλησιάσει άνθρωποι μετά την εξομολόγησή της στο metoo με παρόμοιες ιστορίες.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έχω παίξει στο θέατρο τη μέρα που πέθανε η μητέρα μου»

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός στην εκπομπή, έρχεται περίπου 1,5 ώρα νωρίτερα στο θέατρο.

«Σίγουρα είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι το έχεις ζυγίσει καλά. Νομίζω ότι η εμπειρία βοηθάει, το κοινό θα κρίνει το αποτέλεσμα».

«Έχει συμβεί να αρρωστήσω πάνω στη σκηνή και να παίζω άρρωστη, όπως έχει συμβεί να με πιάσουν γαστρεντερικά προβλήματα πάνω στη σκηνή που είναι και το χειρότερο. Δεν μπορούσα με τίποτα να διακόψω, αλλά ήταν μια δύσκολη στιγμή όπως έχω παίξει και με πυρετό στο θέατρο»

«Την μέρα που πέθανε η μητέρα μου έπαιζα στο θέατρο. Δεν είθισται να λείπουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι λίγο περίεργο βέβαια αυτό για τη δουλειά μας, δηλαδή να είσαι αναγκασμένος να παίζεις. Επειδή ήταν πολύ φρέσκο το γεγονός, εκείνη την ώρα δεν το αισθανόμουν έτσι. Μετά από λίγες ημέρες όμως ήταν πολύ βοηθητικό το να παίζω στη σκηνή. Με βοήθησε πάρα πολύ το ότι έπαιζα. Και βέβαια ήταν μια πολύ καλή συνθήκη τότε γιατί παίζαμε με τον Γιάννη Μπέζο και μια πολύ καλή ομάδα».Είπε για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στη θεατρική σκηνή.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους θα επιστρέψει φέτος στην τηλεόραση, καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη σειρά «Όρκος» στην ΕΡΤ.

Ο χρόνος της είναι αρκετά περιορισμένος, κάτι που την αγχώνει, αλλά… «χαροποιεί» τα παιδιά της. Όπως λένε τώρα δεν έχει χρόνο να τους πρήζει.

«Κάποια στιγμή με ενοχλούσε να μιλάω συνέχεια για την Ερατώ και τους Ψίθυρους Καρδιάς, τώρα πια όχι». Είπε στην κάμερα του Mega.