Φάνης Μουρατίδης: «Μου έλειψε το θέατρο – Αυτή την περίοδο δεν ήξερες τι θα συμβεί»

9 Νοεμβρίου 2021 22:15

Φάνης Μουρατίδης: «Μου έλειψε το θέατρο - Αυτή την περίοδο δεν ήξερες τι θα συμβεί»

O ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης, ο οποίος μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την επιστροφή του στο θέατρο, τη συνεργασία του με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και για στοιχεία του χαρακτήρα του και της προσωπικότητά του.

Φάνης Μουρατίδης: «Μου έλειψε το θέατρο – Αυτή την περίοδο δεν ήξερες τι θα συμβεί».

«Μου έλειψε το θέατρο. Αυτή την περίοδο δεν ήξερες τι θα συμβεί, άλλα πραγματικά δεν το περίμενα και εγώ ότι μου έλειψε τόσο πολύ», δήλωσε για την περίοδο της καραντίνας και το θέατρο που του έλειψε πολύ.

«Είναι σίγουρα 20 χρόνια και μπορεί να είναι και 30 κάτι τέτοια έχω ακούσει. Μωρό ήμουν βέβαια, από παιδί παίζω», ανέφερε με το χιούμορ που τον διακρίνει για την πολυετή πορεία του στο χώρο.

«Ήμουν ζωηρός, έντονος δεν ξέρω, άλλα ζωηρός ήμουνα», τόνισε για την παιδική του ηλικία.

«Όταν ήμουν μικρός στην εφηβεία μου δεν είχα πάρει αποφάσεις καλλιτεχνικού περιεχομένου», σχολίασε για την απόφαση του να γίνει ηθοποιός.

«Από εμένα έχουνε πάρει άλλα του χαρακτήρα μου, που είναι συνήθως οι αδυναμίες μου. Είμαι αρκετά αφηρημένος, λίγο ξεχνιέμαι, έχω διάφορα», παραδέχτηκε για κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του που έχουν και οι δύο γιοι του.

Και συνέχισε «είμαι πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου καταρχήν, στη δουλειά. Με ζορίζω και καμιά φορά αυτό δημιουργεί και μία περίεργη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον. Έχω τα κουσούρια μου, δεν είμαι η τελειότητα,  το παλεύω και επειδή κάνω πολλά λάθη γι’ αυτό έχω προοπτική».

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε για τη στνεργασία με τον φίλο και συνάδελφο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλο με τον οποίο συμπρωταγωνιστούν στη θεατρική παράσταση «Ο Κουρέας της Σεβίλης».

«Σε πολλά πράγματα έχουμε ταιριάξει. Δεν θα ήμασταν μαζί τόσα χρόνια αν δεν υπήρχε η προοπτική το να γίνουμε φίλοι» και  δήλωσε πως σίγουρα θα έκανε παρέα αν δεν ήταν συνάδελφοι.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος του πρότεινε να συνεργαστούν.

«Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος τον οποίο θαυμάζω, σε πολλά επίπεδα και κυρίως σαν άνθρωπο. Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος για εμένα σπάνιος. Είναι γενναιόδωρος, ακομπλεξάριστος, πραγματικά καλόψυχος», ανέφερε μεταξύ άλλων για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

«Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γιατί ο κόσμος μας τίμησε… αγκάλιασε τη δουλειά και συνεχίζει να την αγκαλιάζει», ανέφερε για τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης.

Ο κ. Μουρατίδης τόνισε πως είναι μία μεγάλη ομάδα, οι οποίοι δουλεύουν όλοι μαζί για το καλύτεροι δυνατό αποτέλεσμα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σειρά του MEGA «Μπαμπά μην Τρέχεις», όπου γνωρίστηκε με τη σύζυγο του και ομότεχνο του Μαρία Παπαχαραλάμπους.