Αποκλειστικό: To iciao στά άδυτα του Γερμανικού Next top model

10 Νοεμβρίου 2021 08:00

Χάιντι Κλουμ: Στην Ελλάδα το σούπερ μόντελ για τα γυρίσματα του γερμανικού Next Top Model [φωτογραφίες]

H Xάιντι Κλουμ και το Γερμανικό Next top model ήρθαν στην Αθήνα και έκαναν το Ζάππειο μέσα στο χρώμα. Το iciao μπήκε μέσα στο Γερμανικό reality και είδε από κοντά το πετυχημένο show. Έντονα χρώματα και ρομποτικά φώτα έδιναν μια εικόνα Όσκαρ στη βραδιά που είχε άγχος, αγωνία και έντονα συναισθήματα για τα κορίτσια που έκαναν catwalk.

Ακόμη και στο πλάι της πασαρέλας το κοινό που ήταν κομπάρσοι έδιναν τον ρυθμό άλλα και θάρρος στις διαγωνιζόμενες. Χιλιάδες παπούτσια και εντυπωσιακά φορέματα δημιουργούσαν το τέλειο σκηνικό για μια φαντασμαγορική βραδιά.

Παρά τα πολύωρα γυρίσματα σε αυτή την τεράστια παραγωγή κανείς δεν παραπονιόταν μέχρι να πάρουν το τέλειο αποτέλεσμα .

Η Χάιντι Κλουμ και η Κάιλι Μινόγκ είχαν η κάθε μια την δική της ομάδα αλά το ίδιο κέφι και την ίδια διάθεση για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Αν και το γύρισμα στο Ζάπειο τελείωσε αργά την επόμενη μέρα χαράματα σχεδόν η παραγωγή ξεκίνησε χαράματα για Μύκονο. όλοι χωρίς την Χάιντι. Αν και πολλοί περίμεναν ότι θα έμπαινε σε κάποιο liar jet ή ελικόπτερο για να φτάσει στο νησί των ανέμων εκείνη πήγε με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά και απόλαυσε το ταξίδι της.

Στην Μύκονο δεν κατέβηκε τουλάχιστον μέχρι χθες, Τρίτη 9 Νοεμβρίου, η Καίλι Μινόγκ και κανείς δεν ξέρει αν είναι ακόμη στην Ελλάδα ή αν παρέμεινε στην Αθήνα για να απολαύσει κάποιες ξέγνοιαστες βόλτες στην πόλη.

Η Χάιντι Κλουμ που λατρεύει την χώρα μας απολαμβάνει κάθε στιγμή στο Αιγαιοπελαγίτικο νησί και βοηθάει τα κορίτσια να μπουν στο concept καθοδηγώντας τα προκειμένου να πάρουν οι ειδικοί το τέλειο αποτέλεσμα που επιθυμεί. Τίποτα λιγότερο από την τελειότητα και όπως λένε οι πληροφορίες ήταν πολύ ευγενική και προσιτή. Άλλωστε έχει περάσει και η ίδια από το μόντελινγκ και ξέρει το άγχος που έχουν τα κορίτσια.

Η παραγωγή θα μείνει στην Μύκονο περίπου μια εβδομάδα ενώ το επόμενο ραντεβού θα δοθεί και πάλι στην Αθήνα αυτή την φορά στα νότια προάστια με μια εξίσου εντυπωσιακή πασαρέλα.