Ο μιντιάκιας: η κόντρα της Μαλέσκου με τη Σπυροπούλου, οι επιθέσεις στην Queen Ντίνα και ο συμπαρουσιαστής που αναζητείται

10 Νοεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: η κόντρα της Μαλέσκου με τη Σπυροπούλου, οι επιθέσεις στην Queen Ντίνα και ο συμπαρουσιαστής που αναζητείται

Είναι κοινό μυστικό ότι στον ΣΚΑΪ υπάρχει μία μεγάλη κόντρα. Και πρωταγωνίστριες είναι η Ιωάννα Μαλέσκου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όσο κι αν κάποιοι χαμηλώνουν τους τόνους, η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι. Ότι η Σπυροπούλου ετοιμάζεται για καθημερινό είναι κοινό μυστικό.

Ο μιντιάκιας: η κόντρα της Μαλέσκου με τη Σπυροπούλου, οι επιθέσεις στην Queen Ντίνα και ο συμπαρουσιαστής που αναζητείται.

Και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο. Οι φήμες οργιάζουν άλλωστε και βλέπουμε έναν πόλεμο δηλώσεων εναντίον της Ντίνας. Θα μου πείτε ότι όσοι φωνάζουν δεν έχουν άδικο. Το δέχομαι χωρίς δεύτερη κουβέντα. Άλλωστε δεν ήταν τυχαίο το Queen Ντίνα. Αλλά εδώ πρέπει να πούμε και δύο πράγματα. Έτσι για να κάνουμε τον δικηγόρο του διαβόλου.

Δεν είναι λίγο περίεργο που ο πόλεμος αυτός ξεκίνησε τώρα που οι φήμες τη θέλουν του χρόνου αντίπαλο με πρωινομεσημεριανά; Γιατί όσα έχουν ειπωθεί σε βάρος της δεν είναι από το πρόσφατο παρελθόν. Δεν μιλάμε για τα τελευταία 2-3 χρόνια τουλάχιστον. Και ξαφνικά (;) άρχισε η επίθεση.

Για να επιστρέψουμε όμως στην αρχικά μας κουβέντα, όλα δείχνουν ότι η Μαλέσκου τελειώνει από τον ΣΚΑΪ το καλοκαίρι. Το έχει καταλάβει και η ίδια και δεν θέλει να βλέπει στα μάτια της τη Σπυροπούλου. Την οποία και θεωρεί υπεύθυνη για το σε βάρος της (Μαλέσκου) κλίμα.

Κάποιοι μιλούν για κλίμα… Σιβηρίας ανάμεσά τους. Κάποιοι λένε ότι υπήρχε και επεισόδιο, κάτι που διαψεύδεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο. Η ουσία είναι ότι η Σπυροπούλου ετοιμάζεται για καθημερινό τη νέα σεζόν. Πάντως δεν θα είναι μόνη της. Έτσι λένε οι τελευταίες φήμες. Αναζητείται και άνδρας συμπαρουσιαστής. Κι εκεί υπάρχουν δυσκολίες…

Τα όργανα άρχισαν για το Στούντιο 4. Η αποχώρηση του Χαρισόπουλου λένε πολλοί ότι είναι μόνο η αρχή. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγάλη γκρίνια στα υψηλά κλιμάκια. Γιατί η αλήθεια είναι πως στην Αγία Παρασκευή περίμεναν μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης. Τα οποία όμως δεν έχουν έρθει. Και δεν είναι μόνο η τηλεθέαση το πρόβλημα. Περισσότερα σε λίγες ημέρες.

Ο Ατζούν ετοιμάζει δυναμικό μπάσιμο στο ποδόσφαιρο. Το να αγοράσει ομάδα στην Αγγλία δεν είναι καθόλου απλό πράγμα. Η υπόθεση αναμένεται να τελειώσει άμεσα. Λέτε να πάνε εκεί τα πολλά χρήματα και να μείνει πίσω το Survivor; Δεν το νομίζουμε. Και στην Acun Medya λένε ότι δεν ευσταθούν οι φήμες που κυκλοφόρησαν για μείωση μπάτζετ στο ριάλιτι.