Πόσο μόδα είναι φέτος το καρέ (φωτογραφίες)

24 Απριλίου 2019 19:00

Καρέ. Σου δίνει στυλ και κομψότητα και σε κάνει να δείχνεις νεότερη από την ηλικία σου. Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, λοιπόν, το γεγονός ότι το καρέ αποτελεί το κορυφαίο χτένισμα για τα μαλλιά και τώρα. Οι αγαπημένες σου celebrities και οι πιο δημοφιλείς beauty και fashion influencers ανά τον κόσμο το έχουν αγαπήσει και κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις με το διαχρονικό haircut.

 
Σε αντίθεση με τα περασμένα έτη, ωστόσο, τώρα θα δεις -και θα χαρείς- το καρέ χτένισμα σε πολλές εκδοχές. Όποιο στυλ και αν επιλέξεις το μόνο που χρειάζεται να θυμάσαι για να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα που επιθυμείς, είναι να φροντίζεις σωστά τα μαλλιά σου και να ανακαλύψεις εγκαίρως τα κατάλληλα προϊόντα. Ιδού, λοιπόν, τα πιο «hot» καρέ χτενίσματα της χρονιάς.

 Γιατί το ατημέλητο 

Το ατημέλητο καρέ αποτελεί αναμφίβολα ένα trend που θα λατρέψεις το 2019. Διότι θα σου προσφέρει την κομψότητα και τη γοητεία μιας Γαλλίδας αλλά, παράλληλα, θα σου δώσει τη μοντέρνα «πινελιά» που κάθε σύγχρονη γυναίκα χρειάζεται. Αν τα μαλλιά σου είναι σπαστά, τότε αυτό το haircut θα σε βολέψει περισσότερο από το κλασικό καρέ.
Πώς θα το πετύχεις: Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να φροντίζεις αρκετά τα μαλλιά σου προκειμένου να έχεις τον όγκο και τη λάμψη που χρειάζεσαι για να αναδεικνύεις με τον καλύτερο τρόπο το συγκεκριμένο κούρεμα. Ένα σαμπουάν για πλούσιο όγκο και ένα ανάλαφρο conditioner σε μορφή αφρού, που θα κάνει τα μαλλιά σου 100% πιο δυνατά δίχως να τα βαραίνει, αποτελούν δύο must προϊόντα για όλες.