Όλη η αλήθεια για την άσεμνη χειρονομία του Τζαν Γιαμάν – Τι αποκαλύφθηκε;

26 Σεπτεμβρίου 2019 09:17

Γιαμάν

Είναι αναμφισβήτητα ένας πολύ γοητευτικός άνδρας και η άφιξή του στην Αθήνα προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο γυναικείο πληθυσμό. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη σειρά «Φτερωτός θεός/Erkenci Kus» έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του κι εκτός τουρκικών συνόρων, ενώ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και στη χώρα μας, μιας και το σίριαλ προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ.
Ωστόσο, η άφιξη του στην Ελλάδα προκάλεσε και άλλη μία αναστάτωση, λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του. Μία φωτογραφία τραβηγμένη από την επίσκεψή του στην Ακρόπολη και μία άσεμνη κίνηση με το μεσαίο δάχτυλο του, με φόντο την ελληνική σημαία, ήταν αρκετή για να προκαλέσει παραλίγο «θερμό» επεισόδιο στα social media. Οι χρήστες χωρίστηκαν στα δύο, ενώ ο Τζαν Γιαμάν στενοχωρημένος από την παρεξήγηση, εξήγησε ως καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά πως πρόκειται για μία κίνηση που συνηθίζει να κάνει καθώς ανεβάζει τα γυαλιά του.
Μία κίνηση που τη συνηθίζει ακόμη και στο σήριαλ. Και όσοι πιστές/οι του «Φτερωτού θεού» θα τον έχουν δει να υψώνει το μεσαίο δάχτυλό του για να φτιάξει τα γυαλιά του. Μάλιστα, ο Τούρκος ηθοποιός έδειξε στον Μουτσινά ακριβώς ποια είναι η κίνησή του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θα πρέπει να είναι τρελοί για να πιστεύουν ότι θα έκανα μία τέτοια κίνηση».
Την εξήγηση του ηθοποιού έρχεται να επιβεβαιώσει ο φωτορεπόρτερ, Πάνος Κουφαλέξης, ο οποίος με ποστ στη σελίδα του στο Facebook εξηγεί πως πρόκειται για ένα στιγμιότυπο και πως ο Τζαμάν έκανε συχνά αυτή τη μηχανική κίνηση για να διορθώσει τα γυαλιά του.
«Επι δυο μέρες, κάλυπτα την άφιξη του Τούρκου ηθοποιού Τζαν Γιαμαν στη χώρα μας, ο οποίος με σεβασμό και μεγάλη ευγένεια μιλούσε και φωτογραφιζόταν με όλο τον κόσμο, χωρίς να φέρει καμία αντίρρηση ή να φανεί σνομπ. Όλοι οι συνάδελφοι φωτορεπόρτερ, από την πρώτη στιγμή παρατηρήσαμε μια μηχανική κίνηση που έκανε συνέχεια προσπαθώντας να φτιάξει τα γυαλιά του. Ωστόσο, ένας «συνάδελφος» εκμεταλλεύτηκε αυτό το στιγμιότυπο διασπείροντας ψευδείς ειδησεις και προσβαλλοντας την προσωπικότητα ενός ανθρώπου που ουδέποτε έδωσε το παραμικρό δικαίωμα ούτε έκανε κανέναν υπαινιγμό. Πραγματικά ΝΤΡΟΠΗ», έγραψε χαρακτηριστικά.

φοτο
Την ίδια ώρα η σελίδα Ελληνικά Hoaxes αποκαθιστά επίσης την αλήθεια δημοσιεύοντας και το επόμενο καρέ από την επίμαχη φωτογραφία. Συγκεκριμένα δημοσιογράφοι της σελίδας επικοινώνησαν με τους φωτογράφους Πέτρο Χόντο και Παναγιώτη Κουφαλέξη που ήταν παρόντες στην επίμαχη φωτογράφιση για να εξηγήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.
Και οι δύο απάντησαν ότι πράγματι δεν έκανε κάποια άσεμνη χειρονομία, αλλά ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε τη στιγμή που σηκώνει το χέρι του για να ανεβάσει τα γυαλιά του.
Επιπλέον, επικοινώνησαν και με τον φωτογράφο Προκόπη Οικονομόπουλο που τράβηξε την επίμαχη φωτογραφία και επιβεβαίωσε τα όσα δήλωσε ο ηθοποιός. Ότι δηλαδή η φωτογραφία λήφθηκε τη στιγμή που σήκωνε το χέρι του για να φτιάξει τα γυαλιά του. Αυτό αποδεικνύεται και από το επόμενο καρέ που παραχώρησε στη σελίδα ο φωτογράφος, στο οποίο φαίνεται καθαρά η συνέχεια της κίνησης.

Γιαμάν