Το τροχαίο παίκτη του «Power of Love» στη Μύκονο – Ανατράπηκε το αυτοκίνητό του και έγινε σμπαράλια

26 Σεπτεμβρίου 2019 10:46

Πάουερ

Το αυτοκίνητό του Αντώνη Χρόνη ανατράπηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο παίκτης που γνωρίσαμε από τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι σχέσεων ζει και εργάζεται στη Μύκονο.

τροχαίο

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το αυτοκίνητό του ανατράπηκε. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.

Πάουερ
Ο ίδιος μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το Νησί των Ανέμων στην Αθήνα και πλέον νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Γεννηματά.
Όπως έγραψε σε μήνυμά του σε story που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram:
«Δυστυχώς στην κατάσταση που είμαι δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα σε έναν έναν ξεχωριστά… έχω ξεπεράσει τον κίνδυνο. Βέβαια με έχουν στο νοσοκομείο Γεννηματά στην Αθήνα»!
Μάλιστα, ανέβασε και ένα Insta story, μέσα από το οποίο ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τις ευχές ενώ ενημέρωσε ότι είναι καλά στην υγεία του.

Πάουερ
Λίγο αργότερα ο Αντώνης Χρόνης μίλησε στο newsit.gr και δήλωσε:
«Είμαι καλύτερα, έχω ξεπεράσει τον κίνδυνο. Δεν έχω ακριβή εικόνα για το πώς έγινε το τροχαίο. Ήμουν στη Μύκονο για δουλειά μέχρι το τέλος του μήνα. Πονάω πολύ, έχω κάκωση στον αυχένα και κάποια ράμματα κάτω από το μάτι».
Στο πλευρό του νεαρού βρέθηκαν σήμερα και τρεις συμπαίκτες του από το δημοφιλές ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Η Λένια, ο Ίων και ο Βασίλης Χαλκιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Χρόνης αναμένεται να πάρει σήμερα εξιτήριο και να ταξιδέψει στο Αίγιο. Στην οικογένειά του.
Θα χρειαστεί περίπου δύο μήνες θεραπεία για το χτύπημα στον αυχένα.