Μέσα στην ημέρα θα υπάρξουν ειδήσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό

13 Νοεμβρίου 2021 07:45

Μέσα στην ημέρα να υπάρξουν ειδήσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό

Η αντίθεση του Ερμή από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλεί υπερένταση στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού.

Μέσα στην ημέρα θα υπάρξουν ειδήσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό.

Δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να υπάρξουν ειδήσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό. Οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες μπορεί να ανατραπούν λόγω αντιπαραθέσεων με πρόσωπα που συναλλασσόμαστε. Σημαντικό είναι να διαχειριστούμε μία απόλυτη ψυχραιμία και εγκράτεια κάθε αλλαγή. Που μπορεί να μας είχε διαβάσει δυσάρεστα. Τα νεύρα μας θα δοκιμαστούν όμως αν φροντίσουμε να δώσουμε τις απαραίτητες λύσεις είναι βέβαιο ότι θα ξεπεράσουμε σημαντικές δυσκολίες και συγκρούσεις.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και στην προσωπική μου ζωή. Με ευκολία μπορούν να εκτοξεύσουν με σκληρά λόγια στο τέλους ή σε πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν. Δεν πρέπει όμως να ξεφύγουμε λόγω της επιθυμίας και της επιθετικότητας που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους. Και να χαλάσουν την ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο. Αν γίνουμε άδικοι με τον άνθρωπό μας θα δημιουργήσει βαθύτερα προβλήματα που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν με ευκολία.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και τα ξημερώματα το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Σκορπιό δημιουργεί την ανάγκη για νέα ξεκινήματα.

Ήρθε η στιγμή να εγκαταλείψουμε καταστάσεις από το παρελθόν που μας είχαν στοιχίσει. Και να προχωρήσουμε με γοργά βήματα και αυτοπεποίθηση προς το μέλλον. Σημαντικό είναι να εμπιστευτούμε τη διαίσθησή μας για να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Νωρίς το πρωί το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Σκορπιό μας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες απρόσκοπτα. Σε προσωπικό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξουν βαθύτερες εξομολογήσεις για ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα μας ταλαιπωρούν.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Δημιουργώντας προϋποθέσεις για εκπλήξεις και αλλαγές που θα είναι άκρως ευχάριστες για εμάς. Καλό είναι να αξιοποιήσουμε κάθε πρόταση που μπορεί να δεχτούμε καθώς το πιθανότερο είναι να έχει θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε τις βραδινές ώρες καθώς η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ενισχύει τον συναισθηματισμό, τις αυταπάτες, την κυκλοθυμία. Η ενασχόληση με την τέχνη και τη μουσική θα ισορροπήσει την ψυχή μας.