Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο φέρνει εμπόδια στις άμεσες αποφάσεις μας

17 Νοεμβρίου 2021 07:45

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο φέρνει εμπόδια στις άμεσες αποφάσεις μας

Η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό είναι μία δύσκολη όψη. Προσοχή στις εξάρσεις, στις αντιδράσεις, στις πεισματικές εναντιώσεις και στις έντονες αντιπαραθέσεις. Ενδεχομένως να υπάρξουν νεύρα και εκνευρισμοί.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο φέρνει εμπόδια στις άμεσες αποφάσεις μας.

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για οικονομικές συμφωνίες, για διαπραγματεύσεις. Και γενικότερα για συζητήσεις που θα πρέπει να καταλήξουν σε άμεσα ξεκαθαρίσματα.

Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να είναι σε θέση να οριοθετήσουν τις αντιδράσεις τους. Θα υπάρξει ένταση και ανάγκη για εναντίωση, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές. Δεν θα λείψουν τα ξαφνιάσματα και οι εκπλήξεις που ενδεχομένως να δημιουργήσουν προβληματισμό και εσωτερική πίεση, δύσκολο θα είναι να διατηρηθεί η ισορροπία στις σχέσεις και στις επαφές.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ταύρο έμφαση θα δοθεί στην ξεκούραση στην ψυχική ηρεμία και στην συναισθηματική ισορροπία.

Δεν θα υπάρξει διάθεση για ένταση για ταχύτητα και για άμεση δραστηριοποίηση, πέφτουν οι τόνοι τόσο στις ενέργειες όσο και στις αντιδράσεις. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για σταθερότητα και οικονομική εξασφάλιση, ενδεχομένως να υπάρξουν δισταγμοί ως προς την ανάληψη πρωτοβουλιών και ρίσκων. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά, με θερμό τρόπο θα εκδηλωθούν τα αισθήματα.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια. Δύσκολο θα είναι ένα παρθούν άμεσες και ουσιαστικές αποφάσεις, καλό θα είναι να μη δοθεί έκταση στις απογοητευτικές σκέψεις.

e-zwdia