Μιχάλης Τιτόπουλος: «Με τη σύντροφό μου δουλεύουμε πολλά χρόνια μαζί, είναι η Ηρώ Μπέζου»

18 Νοεμβρίου 2021 09:40

Μιχάλης Τιτόπουλος: «Με τη σύντροφό μου δουλεύουμε πολλά χρόνια μαζί, είναι η Ηρώ Μπέζου»

Ο Μιχάλης Τιτόπουλος ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μαζί με τον Παναγιώτη Γαβρέλα μίλησαν για τα δύσκολα χρόνια που πέρασαν όταν φοιτούσαν στη σχολή.

Μιχάλης Τιτόπουλος: «Με τη σύντροφό μου δουλεύουμε πολλά χρόνια μαζί, είναι η Ηρώ Μπέζου».

Οι Μιχάλης Τιτόπουλος και Παναγιώτης Γαβρέλας αποκάλυψαν κατά πόσο οι δικές τους μητέρες μοιάζουν με τις… τηλεοπτικές στη σειρά Ζακέτα να πάρεις που πρωταγωνιστούν.

«Μικρότερος έβγαζα λεφτά τραγουδώντας σε ταβέρνες, το κάνω ακόμα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο Μιχάλης Τιτόπουλος μίλησε για την σύντροφό του, Ηρώ Μπέζου και για την πρώτη του γνωριμία με τον πατέρα της, Γιάννη Μπέζο.

«Με τη σύντροφό μου δουλεύουμε πολλά χρόνια μαζί, είναι η Ηρώ Μπέζου. Πρώτα ήμασταν συνεργάτες και φίλοι και μετά δημιουργήθηκε κάτι που οδήγησε στην σχέση. Ερωτεύτηκα, την κυνήγησα. Η ίδια όχι στην αρχή… Αυτό δε με πτόησε. Από τότε μου βγήκε κάτι συντροφικό. Είναι περίεργο να δουλεύεις με την σύντροφό σου. Έχει και τις άσχημες πλευρές να μοιράζεσαι τόσο καθημερινά πράγματα». Δήλωσε ο Μιχάλης Τιτόπουλος.

«Τον θαύμαζα τον Γιάννη Μπέζο. Αισθανόμουν τόσος σίγουρος για την σχέση μου, που δεν ένιωσα ότι έπρεπε να αποδείξω κάτι. Πριν καν συμβεί οτιδήποτε, είχαμε συνεργαστεί με τον Γιάννη Μπέζο. Ήταν πολύ ωραία γιατί είχα μεγαλώσει μαζί του. Οπότε είχαμε μια επαφή»