Τζένη Διαγούπη: «Δεν θέλω να να βγω συγγραφέας, το έκανα μία συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου»

18 Νοεμβρίου 2021 08:10

Τζένη Διαγούπη: «Δεν θέλω να να βγω συγγραφέας, το έκανα μία συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου»

Η Τζένη Διαγούπη ήταν η πρώτη καλεσμένη χθες το βράδυ στο The 2Nght Show. Μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις συνεργασίες της στο θέατρο, για το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο και για τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Τζένη Διαγούπη: «Δεν θέλω να να βγω συγγραφέας, το έκανα μία συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου».

Έχει γράψει τρία θεατρικά έργα μαζί με τον Νίκο Μουτσινά

«Θέατρο φέτος δεν έχω κάτι. Τώρα δεν γράφω κάτι, θα μπορούσα να γράψω κάτι μόνη μου, μου το ζητάνε, αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία. Έχω μια άποψη για τις συνεργασίες ότι ένα πράγμα όταν το κάνεις με έναν άνθρωπο δεν μπορείς να το κάνεις και μόνος σου το ίδιο. Δεν θέλω να να βγω συγγραφέας, το έκανα μία συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου που ήθελα να κάνω θέατρο. Σταμάτησε, έτσι είναι η ζωή, αλλάζουμε παραστάσεις αλλάζουμε και παρέα».

Παρά την ταλαιπωρία των δύο τελευταίων χρόνων είναι αισιόδοξη

«Νιώθω πολύ χαρούμενη που τα έχω καταφέρει. Τα δύο τελευταία χρόνια ζούμε μία ταλαιπωρία στο θέατρο με τον κορωνοϊό, πιστεύω θα το καταφέρουμε και αυτό».

«Δεν παντρεύτηκα ποτέ, δεν θα αρραβωνιαζόμουν ποτέ, ούτε την άλλη λέξη που είπες. Δεν μου την έκανε κανείς πρόταση γάμου, μπορεί να μην ήταν σωστό το timing, οι συγκυρίες. Δεν θα ήθελα να παντρευτώ, δεν είχα απωθημένο να βάλω νυφικό, το έχω βάλει πολλές φορές στην τηλεόραση και το θέατρο».

Για τα φοβερά μαλλιά της είπε

«Δεν μου ζήτησε κανείς να αλλάξω κόμμωση, στο θέατρο φοράω περούκα. Είναι φυσικό, μακραίνει προς τα πάνω. Όταν ήρθα εδώ τα έπιασαν όλοι!». Και το ίδιο έκανε και ο παρουσιαστής.